Canon Pixma MX360

Objavljeno: 27.9.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: September 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi, foto

Ko se odločamo za nakup cenovno ugodnih multifunkcijh naprav, nam izkušnje dajo vedeti, da bomo morali sklepati kompromise. Bogatega nabora funkcij, hitrega tiska in kakovosti izpisanega gradiva v enem, se žal v tem segmentu ne da dobiti. Sem s ceno slabih 90 evrov spada tudi novi Canon Pixma MX360, ki na račun hitrosti ponuja izpis dokumentov spoštljivega videza in zraven navrže še kakšno dodatno funkcijo, ki jo konkurenca v tem razredu nima.

MX360 ni majhen, a ga vseeno brez težav posadimo na mizo. Na sprednji strani pokrova bralnika se nahajajo tipke za nadzor faksa, kopiranja in branja ter majhen LCD zaslon. Najbolj vpadljivi sta dve veliki okrogli tipki namenjeni hitremu kopiranju bodisi v barvnem ali črno-belem načinu. Če se ju poslužimo, bo naprava sama poskrbela za izbiro med podajalnikom na vrhu pokrova, ali direktnemu branju z lista položenega na bralno površino. Ne more se zgoditi, da bi se povlekli dokumenti s podajalnika, če je na bralni površini že kakšen list.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki