Canon Pixma iP4700

Objavljeno: 30.3.2010 | Avtor: Žiga Veber | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Marec 2010 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Nova Pixma iP4700 je trenutno Canonov paradni konj med barvnimi brizgalniki velikosti A4 za poslovno in domačo rabo. Nad njim so na cenovni in kakovostni lestvici le še profesionalni foto brizgalniki.

Pixma iP4700 je zelo podobna svojemu predhodniku iP4600 in je tako kot slednja odeta v klavirsko črno svetleče ohišje, drugačen je le rob okrog vrha tiskalnika, ki ni več srebrn, temveč nekoliko temnejši. Prav tako je tiskalnik ohranil možnost tiskanja le prek vmesnika USB, kakšnega omrežnega dodatka ali pa celo WLAN vmesnika, ki so se začeli pojavljati med novejšimi brizgalniki, prav tako ni zaslediti. Tiskalnik omogoča neposredno tiskanje z združljivih fotoaparatov s pomočjo vmesnika PictBridge, vmesnik bluetooth pa bomo pri njem prav tako iskali zaman. Vhod za napajalni kabel se skriva zadaj levo, priključek za USB vmesnik pa stoji zadaj na desni strani. Oba sta postavljena tako, da izklapljanje in vklapljanje ni težko delo, tudi ko je tiskalnik postavljen povsem ob steno. Predvsem v primeru kabla USB je to zelo pomembno pri neposrednem tiskanju fotografij iz fotoaparata.

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki