Canon MX330

Objavljeno: 22.12.2009 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: December 2009 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Canon ima v svoji liniji veliko naprav za vse okuse, potrebe in (finančne) zmožnosti. Novi model MX330 je nekje v zlati sredini večopravilnih naprav, ki imajo poleg tiskanja še optični bralnik, možnost kopiranja in faks. Gre za eno izmed cenejših naprav, ki že vključuje samodejni podajalnik za lažje oziroma hitrejše optično branje, kopiranje in faksiranje daljših dokumentov.

Slednjega lahko na prvi pogled tudi spregledamo, saj se plastični nosilec pospravi v linijo z zgornjo površino naprave. Ta je sicer dokaj klasično oblikovana, ohišje je iz dvobarvne kombinacije svetlo sive in črne plastike. Prazen papir gre zadaj, natisnjen pa se nabere spredaj na plastičnem pladnju. Nalepka na napravi s ponosom pove, da se slednji ob tisku odpre sam, a to Canonovi tiskalniki počno že kar nekaj let. Morda pa so z nalepko le želeli na to funkcijo opozoriti Monitorjeve preizkuševalce (in seveda uporabnike).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki