Brother MFC-J6510DW

Objavljeno: 27.2.2012 11:50 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2012 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, multi, nenehni testi

Brother svoje večopravilne naprave brez faksa poimenuje s črkami DCP, tiste, ki imajo tudi faks, pa MFC. Taka je tudi MFC-J6510D, a je nekoliko posebna naprava, saj lahko z njo tiskamo in optično beremo do velikosti A3. Gre za eno najmanjših in najcenejših takih naprav. Nas pa je zmotilo, da je na voljo le en predal za papir (drži do 250 listov), kar pomeni, da bomo morali sami menjavati med papirjem, velikim A4 in A3 (če želimo dva predala, moramo poseči po dražjem modelu MFC-J6710DW).

Glede na ponujeno gre za solidno kompaktno napravo, ki se po velikosti lahko primerja z večjimi modeli, ki tiskajo do A4. Na zgornji strani je samodejni podajalnik za papir (do 35 strani), spredaj pa barvni zaslon, poleg njega pa funkcijske tipke in številčnica za faks. Vgrajena je tudi enota za tisk na obe strani, deluje tudi pri velikosti A3. Kot pri drugih dveh tokrat preizkušenih Brotherjevih tiskalnikih ima tudi ta vgrajen brezžični omrežni vmesnik (802,11 b/g/n).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki