Brother DCP-9010CN

Objavljeno: 29.6.2010 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Junij 2010 | Teme: preizkus, tiskalnik, laser, nenehni testi

Brother nam je poslal na preizkus novo večnamensko napravo, model DCP-9010CN. Gre za eno izmed bolj osnovnih barvnih laserskih večopravilnih naprav, ki pa ima kljub temu kar nekaj funkcionalnosti. Poleg tiskalnega dela imamo še optični barvni bralnik, tako da lahko naprava deluje tudi kot kopirni stroj. So pa izpustili faks (ki ga, roko na srce, potrebuje vse manj uporabnikov). Bistveno bolj uporaben je samodejni podajalnik papirja, ki prenese do 35 listov naenkrat.

Večopravilne laserske naprave so praviloma razmeroma velike, DCP-9010CN pa ostaja še kar kompakten - kljub temu tehta dobrih 22 kilogramov. Delovanje je za lasersko napravo povprečno glasno. Ker gre za pisarniški stroj, je omrežni vmesnik praktično obvezen - poleg klasičnega USBja, seveda. Spodaj imamo predal, ki lahko drži do 250 listov, poleg njega imamo še podajalnik za posamezne liste. Ker gre za bolj vstopni model (vsaj med barvnimi napravami), nimamo možnosti dodatnih predalov oziroma podajalnikov. Natisnjeni dokumenti se zbirajo na zgornjem pladnju, tam se jih lahko nabere do 100.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki