Objavljeno: 17.9.2023 07:00 | Teme: skupinsko sodelovanje, Videokonference

Slack AI bo znal narediti povzetek pogovorov

Družba Salesforce, ki ima v lasti priljubljeno platformo za skupinsko sodelovanje Slack, je na konferenci Dreamforce razkrila, da se pripravlja nove funkcionalnosti na temelju generativne umetne inteligence v orodju Slack. Ena od novih zmožnosti bo možnost takojšnjega ustvarjanja glavnih poudarkov kanala, ki lahko uporabnikom takoj pove najpomembnejše dele pogovorov, Povzetki bodo koristni za poročila, zapisnike, pa tudi osvežitev vsebin, na primer po odsotnosti udeležencev.

Slack AI bo znal ustvari povzetke tudi zgolj za posamezne niti ali dele pogovorov s specifičnimi osebami, ne zgolj povzetke pogovorov v celotnem kanalu.Orodje ne bo zgolj ustvarjalo povzetke, temveč bo znalo tudi predlagati naslednje korake in naloge, pri čemer bo znalo uporabiti pomisleke, komentarje in predloge, ki so jih objavili ljudje v pogovoru. Poleg bo znal Slack AI znal ustvari podrobne odgovore, ko ljudje iščejo informacije na nekje na celotni platformi.

Najava prihaja le nekaj mesecev za tem, ko je Salesforce napovedal temeljito prenovo uporabniškega vmesnika, osredotočenega na podjetja. Preoblikovani vmesnik naj bi uporabnikom pomagal, da se bolj osredotočijo na bistvo, tako da odstrani navlako, ki bi lahko nekatere ljudi moteča. Slackova nova stranska vrstica, na primer, strne vse uporabnikove delovne prostore v eno samo nadzorno ploščo. Orodje premore tudi nov zavihek za zasebne klepete in predogled sporočil in dokumentov, ne da bi ga odprli. Predstavljene novosti naj bi bile širši javnosti na voljo pozimi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji