Objavljeno: 4.11.2019 10:25

Samsungov Galaxy S11 naj bi ponudil še več fotografske moči

V spletu se pojavlja vse več govoric o prihajajočem Samsungovem Galaxy S11, tokrat so se pojavile govorice o njegovem menda zmogljivem fotoaparatu.

V uporabi naj bi bilo tipalo s kar 108 milijoni fotografskih pik. V praksi bodo fotografije sicer ločljivosti 27 megapik, novo tipalo pa naj bi ponujalo občutno več fleksibilnosti, ki jo bo lahko izkoristila programska oprema. Tipalo razvijajo v sodelovanju s kitajskim podjetjem Xiaomi, ki naj bi podobno tipalo uporabil v prihajajočem telefonu Mi Note 10. Pred novo tipalo bodo pri Samsungu postavili tudi objektiv s petkratnim optičnim zumom, podobno, kot ga ponuja Huawei v svojem modelu P30 Pro.

Galaxy S11 naj bi na tržišče prišel februarja, uporabljal naj bi procesor Exynos 9830 (v ZDA Snapdragon 865) in pomnilnik LPDDR5. Zaslon naj bi bil višji kot doslej, razmerje stranic naj bi bilo 20:9. Trenutno aktualni Galaxy S10 ima zaslon v razmerju 19:9, novejša A80 in A70 pa ponujata nekoliko višja zaslona -z razmerjem 20:9.  Še veliko "višji" so Sonyevi telefoni Xperia.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji