Objavljeno: 12.12.2023 07:30 | Teme: igre

Najbolj priljubljena igra na svetu postala platforma

Večigralska igra je bogatejša za dirkanje Rocket Racing, glasbo Fortnite Festival in Lego različico naslovne igre, ki je bolj priljubljena od vse ostale ponudbe skupaj.

Lego Fortnite, nova različica igre Fortnite, ki jo je izdala družba Epic Games, je doživela izjemno uspešen začetek. Po podatkih uradnega sledilnika Fortnite.gg, je Lego Fortnite preteklo soboto z neverjetnimi 2,45 milijoni sočasnih igralcev dosegel zavidljiv mejnik. Številka je skupaj z drugimi načini igranja višja od dosedanjega rekorderja na Steamu, igre PlayerUnknown's Battlegrounds. Za primerjavo naj povemo, da ima trenutno najbolj priljubljena igra na tržnici podjetja Valve Counter Strike 2 kar dvakrat manj sočasnih igralcev.

Epic je prejšnji teden znotraj igre Fortnite lansiral še dva naslova, dirkalno igro Rocket Racing in ritmično Fortnite Festival. Čeprav igri nista dosegli takšnega odziva igralcev kot Lego Fortnite, predstavljata skupaj z drugimi načini, na čelu s 5. poglavjem Fortnite, novo usmeritev najbolj priljubljene igre na planetu. Fortnite nadaljuje z evolucijo in se približuje prvotni zamisli ustvarjalcev, da bi iz preproste strelske igre zrasla v večplastno spletno igralno platformo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji