Večja pokovka in čudežna škatlica

Objavljeno: 22.12.2009 | Avtor: Vladimir Djurdjič | Kategorija: Preizkusi | Revija: December 2009 | Teme: popcorn, extender, podaljšek

Večpredstavni predvajalniki znajo z vsako generacijo nekaj novega. Platforma NMT je prešla v višjo prestavo z novostjo, Pocorn Hour C-200, tokrat prvič tudi z vgrajenim predvajalnikom blu-ray. AzBox pa zna poleg gradiva v domačih računalnikih spremljati in celo snemati programe iz signalov DVB-T in DVB-S.

Danes je sicer še težko soditi, ali so večpredstavni predvajalniki, ki so v osnovi "podaljški" računalnikov v dnevni sobi, res tako velika uspešnica, kot želijo prikazati izdelovalci, toda dejstvo je, da je na trgu vse več modelov in tudi vse več novih imen, ki se podajajo na to področje. Če po eni strani najdemo vse več izdelkov resnično nizkega cenovnega razreda (a ne nujno slabih lastnosti), takega s ceno pod 100 evrov, pa je zanimivo spremljati, kaj se dogaja na drugem koncu funkcijske in cenovne ponudbe. Več kot očitno je, da skušajo ponudniki takih predvajalnikov združiti tudi funkcije drugih naprav, ki jih sicer najdemo v bližini televizorja, kot so predvajalniki DVD/blu-ray, satelitski sprejemniki, video snemalniki.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki