Robotski Junak

Objavljeno: 29.9.2009 | Avtor: Uroš Mesojedec | Kategorija: Preizkusi | Revija: September 2009 | Teme: preizkus, Android, Google, pametni telefon

Googlov Android je prišel tudi v naše kraje. Še bolje, v naše kraje je prišel trenutno najboljši pametni telefon s tem operacijskim sistemom, ki so ga pri izdelovalcu, podjetju HTC, še izdatno izboljšali z lastnimi programskimi nadgradnjami HTC Sense.

Odkar je Apple pretresel svet mobilnih naprav s svojim revolucionarnim iPhonom, se številni uveljavljeni in novi igralci trudijo, da bi se mu približali in ga morda celo presegli. Novinec v tej industriji je tudi Google, ki je vanjo vstopil z lastno odprtokodno programsko pobudo, poimenovano Android. Izdelovalci mobilnih naprav imajo zdaj na voljo zelo kakovostno in cenovno nadvse ugodno možnost, ki jo lahko izkoristijo pri pripravi izdelkov za trg. Med njimi je šel trenutno najdlje tajvanski HTC, ki že ponuja inovativne naprave z operacijskim sistemom Windows Mobile, nadvse resno pa so sprejeli tudi Android.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki