Ricoh Aficio SP3510dn

Objavljeno: 24.2.2015 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Marec 2015 | Teme: nenehni testi

Druga Ricohova naprava, ki smo jo ta mesec preizkusili, je Aficio SP3510dn. Meri na podobne uporabnike kot cenejši SP311dn, torej na domače uporabnike oziroma na majhne pisarne z nekaj uporabniki, ki potrebujejo enostavno lasersko napravo. Tiskalnik je dovolj majhen, da ne bo zavzel preveč prostora na mizi, je le malenkost večji od prej omenjenega SP311dn.

Na zgornji strani ima celo majhen zaslon stanja, ki po privzetem kaže stanje tonerja, prek njega pa lahko pridemo tudi do osnovnih nastavitev naprave. Zadaj je poleg USBja tudi omrežni vmesnik, to je dobrodošlo za lažje deljenje in upravljanje v pisarniškem okolju. Spodaj je pladenj, na katerega gre do 250 listov, omislimo si lahko tudi dodaten predal, ki to zmogljivost podvoji. Poleg tega je spredaj še podajalnik, ki zmore do 50 listov naenkrat. Natisnjeni papir se nabere na vrhu, tam lahko počaka do 125 listov. Zelo dobrodošla je samodejna enota za tiskanje na obe strani, s katero lahko prihranimo  papir.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki