Objavljeno: 27.10.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor November 2020

Naš izbor na Androidu

Colartive Colartive je unikatna zbirka ozadij kakovosti 4K, ki se stalno prilagajajo posameznikovim željam.

Puma Browser Zasebnost med spletnim brskanjem je mit, ki se mu najbolj približamo z uporabo varnega pripomočka, kakršen je Puma Browser.

InstaMocks InstaMocks je orodje za snemanje zaslonskih slik, ki hkrati omogoča, da sliko zaslona tudi dodatno obdelamo.

Explurger Podjetja in svetovno znani posamezniki imajo zaposlenega upravitelja družabnih omrežij. S programom Explurger si ga lahko omislimo tudi sami.

SNOW Urejevalnik fotografij SNOW je namenjen uporabnikom, ki iščejo preprost, vendar zmogljiv pripomoček za sodobno obdelavo slik.

Elision Predvajalnik podkastov pri poslušanju najljubših oddaj ponudi besedilo, slike in povezave, ki olajšajo dodatno raziskovanje teme, o kateri govori predvajana beseda.

earliAudio Nova aplikacija za podkaste se ponaša z minimalističnim, a učinkovitim uporabniškim vmesnikom in je popolnoma brezplačna ter brez nadležnih oglasov.

Loudly Soundtracks Glasbena storitev Loudly Soundtracks je kot Spotify, a s to razliko, da ponuja le glasbo brez avtorskih pravic, ki je kot nalašč za brezplačno nadaljnjo uporabo.

Design Studio Družabna omrežja so iz dneva v dan zahtevnejša. Ker imajo urejene objave več možnosti za všečke, jih okrasimo z mobilnim oblikovalskim studiem.

Motion Ninja Dolgočasne video posnetke Motion Ninja spremeni v Hollywooda vredne izdelke z učinki, ki se jih ne bi sramoval niti James Cameron.

Tide Po napornem delovnem dnevu ali ob težavah pri spanju je dobrodošla aplikacija, ki na enem mestu združuje meditacijo, sproščanje in koncentracijo.

Goo Simulator sluzi Goo je alternativen pristop k sproščanju, ki za najboljši učinek zahteva uporabo slušalk.

Meme Maker Pameten odgovor na izbranem družabnem omrežju običajno vključuje elektronsko sporočilo v obliki meme, ki nam ga priskrbi Meme Maker.

Project Cheat Codes Project Cheat Codes je ogromna zbirka kod za goljufanje v številnih igrah. Odličen pripomoček je vreden slaba dva evra, kolikor stane njegova plačljiva različica.

Monzo Sestavljanje modelov je lep spomin iz otroštva, ki ga lahko znova doživimo z digitalnim sestavljanjem v aplikaciji Monzo.

Noobly Najnovejše družabno omrežje je namenjeno igričarjem, ki iščejo soigralce za skupno uživanje v trenutno najbolj priljubljenih naslovih.

Genshin Impact Razvpita igra RPG z odprtim svetom, ki brez sramu kopira zadnjo Legendo o Zeldi, ponuja opevano igranje tudi na telefonih z operacijskim sistemom Android.

Smash Boxing Mobilni boks Smash Boxing, ki je podoben klasični igri Punch-Out, nas postavi v čevlje začetnika na poti do profesionalcev.

ZigZagged Beg pred vesoljci v izometričnem pogledu, ki sliši na ime ZigZagged, navduši s čudovitim okoljem, šestimi različnimi lokacijami in z dvanajstimi liki.

Rabbids Coding! Priljubljeni zajci se tokrat predstavljajo v igri, namenjeni otrokom od sedmih let naprej, ki jih vsaj malo zanima programiranje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji