HP Deskjet 4535

Objavljeno: 23.2.2016 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Marec 2016 | Teme: nenehni testi

Deskjet 4535 je srednje velik brizgalni tiskalnik, namenjen predvsem domačim uporabnikom, ki ne tiskajo ravno veliko, a potrebujejo občasno tudi barvni izpis (s kako fotografijo vred). Gre za večopravilno napravo, ki ima še optični bralnik in možnost skeniranja, nima pa enote za faks. Tiskalnik je sorazmerno kompakten, predvsem je dokaj nizek – se pozna, da nima samodejnega podajalnika za optični bralnik.

Spredaj je majhen črno-beli zaslon (po diagonali meri dobra dva palca), občutljiv za dotik, prek katerega lahko dostopamo do glavnih funkcij naprave. Pod tem je majhen odlagalni pladenj (bolj držalo), a bi lahko zdržal kaj več kot le 25 listov. Tudi predal pod njim je po našem mnenju razmeroma majhen, vanj lahko odložimo do 100 listov. Glede na ceno je vsekakor pohvalno, da ima tiskalnik vgrajeno možnost samodejnega tiska na obe strani. Omogoča tudi tisk povsem do roba.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki