Epson Expression Home Xp-305

Objavljeno: 30.10.2012 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Oktober 2012 | Teme: nenehni testi

Epson je pred kratkim začel na novo označevati izdelke. Tako so serijo brizgalnih tiskalnikov, imenovanih Stylus, nadomestile bolj opisne oznake. Zgled je tokrat preizkušeni Expression Home XP-305, ki je očitno namenjen domačim uporabnikom - v tem primeru je nekoliko zahtevnejši. Gre seveda za večopravilno napravo, ki poleg tiskanja zmore še optično branje, nima pa faksa, a tega večina uporabnikov ne bo pogrešala.

To je eden izmed manjših takih modelov. Ker nima samodejnega podajalnika za optični bralnik, je seveda tudi razmeroma nizek. K višini doda svoje le pladenj za prazen papir, ki je na zadnji strani, drži pa do sto listov. Spredaj je na sredini majhen barvni zaslon, poleg njega pa so funkcijske tipke, s katerimi lahko brez računalnika tudi kopiramo. Edini žični vmesnik je klasični USB, vgrajen pa je tudi brezžični omrežni vmesnik. Tiskalnik podpira različne tehnologije brezžičnega tiska z mobilnih naprav, tudi Googlov Cloud Print in Applov AirPrint. Spredaj je tudi bralnik pomnilniških kartic, ki podpira kartice MMC in SD. Tako kot Hpjev 5525 tudi ta bralnik ne podpira kartic CF. Morda bi si želeli še samodejno tiskanje, čeprav pri taki ceni razumemo, da ga niso vključili.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki