Epson B-310N

Objavljeno: 27.11.2012 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: November 2012 | Teme: zlati Monitor, nenehni testi

Epsonov B-310N je nekoliko nenavaden tiskalnik, saj gre za brizgalni model, namenjen pisarnam, ki pa nima večopravilnih funkcij. Brizgalni tiskalniki se namreč zadnjih nekaj let vedno bolj delijo na večopravilne naprave, namenjene večinoma domačim uporabnikom in manjšim pisarnam, ter na klasične tiskalnike, ki segajo po najvišji kakovosti izpisa in merijo na zahtevnejše uporabnike, kot so fotografi. Epson pa ima pri tem še linijo, ki po lastnostih konkurira laserskim modelom.

Tiskalnik je že na pogled nekoliko nenavaden, na hitro je praktično enak predhodniku, modelu B-300, ki smo ga imeli na preizkusu pred nekaj leti. Je razmeroma dolgočasna škatla, ki ji je zraven dodano še kvadratno držalo za presenetljivo velike kartuše. Te so bistveno večje, kot smo vajeni pri brizgalnih modelih, posledično pa lahko računamo tudi na nizek strošek izpisa. To bo kar držalo, saj naj bi po besedah Epsona z eno kartušo natisnil tudi do 3000 črno-belih strani, podobno kot laserski modeli.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki