Canon Pixma iP6220D

Objavljeno: 8.12.2005 00:37 | Avtor: Matjaž Klančar | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: November 2005 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Na kartušah 4x in 5x, ki smo jih obdelali v članku o Pixmah iP1600 in iP2200, temelji tudi Canonov nov foto brizgalnik iP6220D. V osnovi mu je priložena barvna kartuša številka 51 in nova foto kartuša številka 52. Po želji lahko barvno kartušo nadomestimo tudi z bolj prazno (vendar cenejšo) kartušo št. 41 (po naših meritvah je v njej skoraj dvakrat manj barvila). Foto kartuša vsebuje zelo svetlo modro, svetlo vijolično in foto črno barvo, tako da je končni "rezultat" šestbarvno tiskanje. Ločene črne kartuše v tiskalnik ne moremo vstaviti (in ga tako spremeniti v pisarniški štiribarvni model). Kot smo omenili že pri tiskalnikih iP1600 in iP2200, so tiskalne glave del kartuš in jih menjamo ob vsaki porabi barvila.

Tiskalnik ima sicer obračalnik za tiskanje na obe strani, predvsem pa barvni zaslonček z bralnikom pomnilniških kartic (samo CF, Smartmedia in SD/MMC), ki omogoča neposredno tiskanje. Na sprednji strani je tudi priključek Pictbridge, ki omogoča tiskanje iz fotoaparatov.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki