Teme - igre

 • Svetovni pokal v – Fortniteu!

  V New Yorku, na stadionu Flushing Meadows, kjer navadno za US Open igrajo teniški zvezdniki, poteka finale svetovnega pokala v igranju igre Fortnite.

  Objavljeno: 28.7.2019več
 • Steam opušča podporo za Ubuntu

  Pred dnevi smo pisali, da bo Ubuntu opustil podporo za 32-bitne procesorje (in knjižnice), zaradi tega pa so pri Valve objavili, da bodo opustili uradno podporo svoje tržnice Steam na Ubuntu.

  Objavljeno: 24.6.2019 15:00več
 • Google Stadia prihaja novembra

  Google je v okviru sejma E3, ki je posvečen ljubiteljem računalniških iger, predstavil podrobnosti o svojem prihajajočem oblačnem servisu za pretočno igranje iger Stadia, ki so ga prvič najavili v marcu.

  Objavljeno: 7.6.2019 09:00več
 • Do 50.000 dolarjev za igranje iger - na uro!

  Časnik The Wall Street Journal je objavil poročilo o tem, kako so najpopularnejši igralci za igranje najnovejših iger plačani tudi več deset tisoč dolarjev na uro. Gre za igralce, ki svoje igranje objavljajo v živo, največkrat preko Amazonove strani Twitch, pogosto pa tudi preko YouTube.

  Objavljeno: 20.5.2019 14:00več
 • Prve informacije o konzoli Playstation 5

  Sony je razkril prve informacije o prihajajoči igralni konzoli Playstation 5.

  Objavljeno: 17.4.2019 08:00več
 • Britanski princ Harry meni, da bi bilo treba prepovedati igro Fortnite

  Britanski princ Harry, ki je v svetu (no, v Veliki Britaniji) pomemben le zato, ker se je rodil pomembnim staršem, je ob obisku britanske dobrodelne organizacije YMCA, ki skrbi za otroke, povedal tudi nekaj besed o nečem, kar je nevarnejše od ilegalnih drog.

  Objavljeno: 7.4.2019več
 • Steam dobiva novo podobo

  Najbolj razširjena platforma za računalniške igre, Steam, bo v naslednjih mesecih dobila prenovljeno podobo. Podjetje Valve je prenovo napovedalo že kar nekaj časa nazaj, sedaj so na konferenci GDC (Game Developers Conference) pokazali novo oblikovanje.

  Objavljeno: 22.3.2019 14:00več
 • Google Stadia - igranje s pomočjo oblaka

  Google je predstavil novo igričarsko storitev Stadia, s katero bomo lahko igrali igre preko Googlovega oblaka. To pomeni, da bomo lahko igrali na praktično katerikoli napravi, od računalnilkov (tudi manj zmogljivih) do igralnih konzol in pametnih telefonov, saj se bo vso procesiranje dogajalo na Googlovih strežnikih.

  Objavljeno: 21.3.2019 12:00več
 • Oglasno sporočilo

  Udeležite se enega največjih gaming dogodkov v Sloveniji

  Se upate pomeriti v igranju računalniških iger? Svoje spretnosti boste kmalu lahko tudi dokazali! Z velikim veseljem vas obveščamo, da se je najhitreje rastoči slovenski mobilni operater Telemach pridružil dogodkom EPICENTER LAN, sodelovanja pa se boste gotovo razveselili vsi navdušenci nad računalniškimi igrami.

  Objavljeno: 20.2.2019 08:00več
 • Najdražja igra vseh časov

  Kopijo igre Super Mario Bros. so na dražbi prodali za 100.150 ameriških dolarjev.

  Objavljeno: 17.2.2019 17:00več