Objavljeno: 13.2.2019 08:00

Xiaomijev upogljivi telefon

Spletni časnik LetsGoDigital je na podlagi uradnih informacij podjetja Xiaomi izdelal slike telefona z upogljivim zaslonom.

Kitajski proizvajalec telefonov Xiaomi je že pred časom razkril, da pripravlja zložljivo napravo z upogljivim zaslonom, zdaj pa je spletišču LetsGoDigital povedal nekaj več o razvoju prelomnega telefona. Poleg težav z upogljivim zaslonom in prilagodljivim drobovjem je izdal ravno dovolj informacij, da so pri spletnem časniku lahko izdelali prve slike prihajajoče naprave.

Objavljene slike niso prave, a jih je proizvajalec odobril. Veliko stvari se do splavitve telefona še lahko spremeni, med drugim prikazana androidna preobleka MIUI ter ime telefona. Za zdaj sta prototipa poimenovana Xiaomi Dual Flex in Xiaomi MIX Flex. Zložljiva naprava ima dve točki upogiba, kjer je srednji del zaslona namenjen telefonskemu načinu delovanja. Gumbi za upravljanje z napravo za na zgornjem robu zaslona, vhod USB-C na spodnjem. Kamere na slikah ni videti, zato o fotografski rešitvi za zdaj le ugibamo. Več o drugih lastnostih telefona kmalu.

GSMArena

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji