Objavljeno: 21.12.2014 01:00

Withings Activité

Pametna ura francoskega proizvajalca Withings združuje najboljše lastnosti starega in novega Ura z imenom Activité ima namesto digitalnega zaslona klasično številčnico, kjer točen čas prikazujejo kazalci. Mehanizem, ohišje iz nerjavečega jekla in konstrukcijo so naredili v Švici, usnjeni pas in podobo pa v Franciji. Elegantni uri bi le malokdo pripisal, da gre za moderno pametno uro.

Kajti vgrajena tipala v uri znajo meriti število prehojenih korakov, število preplavanih dolžin bazena, kvaliteto spanja, povrh vsega pa zna delovati tudi kot budilka z neslišnimi tresljaji na zapestju uporabnika. Za nameček je ura vodoodporna do globine 50 metrov, vgrajene baterije pa menda zadostujejo za okoli 8 mesecev nenehnega delovanja in beleženja aktivnosti.

Vgrajen je tudi vmesnik bluetooth za brezžično sinhronizacijo podatkov s pametnimi telefoni (iOS in Android). Uresničitev dnevnih ciljev glede aktivnosti pa lahko spremljamo na posebni številčnici, ki prikazuje odstotek opravljenega. Uro je že mogoče naročiti, stane pa 390 evorv.

nxlnmBDwfPc

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

orel | 21.12.2014 | 16:11

Ura žal (oz. k sreči) ne prikaže IQ-ja nosilca ...

zivajk | 21.12.2014 | 20:57

To ti je kot Facebook, moraš imet, čeprav ne rabiš...

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji