Objavljeno: 18.3.2019 10:00

Vstopni Redmi 7 s presenetljivimi specifikacijami

Kitajski proizvajalec Xiaomi je znan po telefonih, ki ponujajo predvsem dobro razmerje med zmogljivostjo in ceno. Po novem pa bodo naprave Redmi ponujali pod samostojno znamko, te bodo zasedale vstopni del trga.

Ravnokar pa so predstavili vstopni telefon v tej znamki, model Redmi 7. Ta bo za dobrih sto dolarjev ponujal osem jedrni procesor Snapdragon 632, dva GB pomnilnika in pogon, velik 16 GB. To se sicer ne sliši pretresljivo, a je glede na ceno izredno konkurenčno. Za okoli petnajst dolarjev več bomo dobili že tri GB pomnilnika in pogon, velik 32 GB, za okoli sto petdeset dolarjev pa že štiri GB pomnilnika in 64 GB prostora. V vseh teh konfiguracijah bo imel telefon baterijo zmogljivosti 4.000 mAh in dvojni fotoaparat na zadnji strani. Zaslon bo meril 6,2 palca, ločljivost bo dokaj povprečnih 1520 × 720 pik.

Xiaomi se tudi pri nas vse bolj uveljavla, ravno prejšnji mesec smo preizkusili solidni model Mi 8. Prihajajoči Redmi 7 pa se bo, vsaj po specifikacijah sodeč, mirno kosal s petdeset ali več evrov dražjimi telefoni. Ti pogosto uporabljajo počasnejše procesorje, denimo vstopne procesorje podjetja MediaTek ali modele iz družine Snapdragon 400. Prodaja v tujini steče tekom tega meseca, računamo, da bo v kratkem tudi pri nas.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji