Objavljeno: 5.11.2009

Slovenski iskalnik podjetij

Najdi.si je predstavil nov specializiran iskalnik po slovenskih podjetjih z imenom Firma.si. Pri novi spletni storitvi gre pravzaprav za nastajajočo skupnost v kateri bodo lahko podjetja predstavila svojo dejavnost, uporabniki pa našli najboljše ali najbližje ponudnike storitev in izdelkov glede na svojo lokacijo ali druge preference.

Za podjetja je Firma.si pomembna zato, ker lahko brezplačno in enostavno uredijo spletno stran svojega podjetja. Poslovni uporabniki lahko na strani zapišejo vse relevantne informacije, za katere želijo, da jih uporabniki vidijo: osnovne podatke o podjetju, kontakte, delovni čas, označijo lokacijo podjetja, dodajo poslovne enote, predstavitveno sliko in druge podatke.

Spletnim uporabnikom, ki nenehno iščejo informacije o izdelkih, storitvah in najboljših ponudnikih, Firma.si ponuja enostavno in hitrejše iskanje, primerjavo in ocenjevanje najboljših podjetij. S tem naj bi omogočili predvsem natančnejše lociranje ponudbe okoli kraja nahajanja ali bivanja, kar je bilo doslej precej težavno, tudi na račun pomanjkljivih, nepreglednih in neučinkovitih strani, ki predstavljajo ponudbo posameznega podjetja.

Načrtovane so tudi plačljive storitve za podjetja, s katerimi bodo ta lahko objavljala dodatne informacije, večpredstavno gradivo, kataloge, cenike in tako dalje. Iskalnik uporablja preizkušene tehnologije podjetja Najdi.si, kot sta Najdi.si iskalnik in Najdi.si zemljevid. Zna razporediti rezultate po bližini ali po iskalni ustreznosti. Zaradi povezanosti iskalnikov Firma.si z Najdi.si lahko uporabniki iskalnika Najdi.si strani iskanih podjetij na Firma.si hitro najdejo tudi v iskalniku Najdi.si.

http://www.firma.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji