Oglasno sporočilo
Objavljeno: 15.11.2023

Shoppster prejemnik nagrade za najboljšega spletnega trgovca

Shoppster.si je prejemnik nagrade za najboljšega spletnega trgovca. Nagrado je prejel v sklopu največjega tekmovanja spletnih trgovcev v regiji Adriatic – Web Retailer Award 2023, ki jih že več kot desetletje podeljujejo na konferenci E-commerce Jam.

Sreda, 15. november 2023 Shoppster.si dokazuje, da svojim kupcem nudi najboljšo uporabniško izkušnjo. To potrjuje tudi nagrada za najboljšega spletnega trgovca, ki jo je pretekli četrtek prejel v sklopu največjega tekmovanja na omenjenem področju v regiji Adriatic. Gre za nagrado Web Retailer Award, ki jih že več kot desetletje podeljujejo na konferenci E-commerce Jam.

Tekmovanje, na katerem je letos sodelovalo 242 spletnih trgovin iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, organizirajo Ceneje.si, Jeftinije.hr in Idelno.rs vsi del skupine Heureka. Ob prenovljeni metodologiji so letos upoštevali le ponakupna mnenja, spletne trgovine pa ocenjevali na dveh nivojih: zadovoljstvo uporabnikov in tehnična skladnost trgovine z evropskimi standardi za varno spletno nakupovanje. Tri spletne trgovine z najvišjo oceno v vsaki kategoriji so bile uvrščene med finaliste.

Končnega zmagovalca je izbrala mednarodna komisija, ki je štela več kot 100 strokovnjakov s področja. »Spletne trgovine, ki so od komisije dobile najvišje ocene, so pokazale izjemen trud pri izboljšanju celotne nakupne poti od trenutka odkrivanja, preko personalizacije do zadovoljitve potreb in pomoči uporabnikom. Takšna nagrada lahko sicer izboljša ugled spletne trgovine in jo loči od ostalih, a hkrati pokaže tudi širšo sliko trenutnih trendov v industriji spletnega nakupovanja in ustvarja pozitivne spremembe za vse vpletene,« je poudarila Ana Lipovšek, strokovnjakinja za UX in analitiko na Ceneje.si in predsednica letošnje strokovne komisije WRA 2023.

V podjetju Shoppster.si so ponosni, da uporabniška izkušnja, ki jo nudijo, prejema visoke ocene in se zavezujejo, da bodo na tem delali tudi v bodoče.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji