Objavljeno: 2.5.2015 01:00

SAP za Apple Watch

Verjeli ali ne, Apple Watch utegne postati v prihodnje koristen poslovni pripomoček. Na pomolu je novo partnerstvo med podjetjem Apple in svetovnim velikanom poslovnih informacijskih sistemov, nemško družbo SAP. Ta je za bližnjo konferenco Sapphire napovedal kar 12 novih aplikacij za Applovo še svežo pametno uro.

Med programi so SAP Wire – program za trenutno sporočanje, SAP Mobile Documents – program za krmiljenje predstavitev, SAP News – posredovanje korporativnih novic na uro (in telefon), Fiori Cart Aproval – program za potrjevanje delovnih tokov neposredno z odločitvami na uri, Deal Aproval – pregled ter potrjevanje poslovnih ponudb, The Perfect Meeting - za zabeležke o poslovnih sestankih, Board Redefined - za interakcijo in odločevanje med sestanki ter drugi.

SAP je že pred časom izkazal velik interes, da svoje poslovne rešitve prenesejo tudi na mobilne naprave, na področju pametnih ur pa želijo biti sploh prvi, ki izkoriščajo njihov potencial. Če bo ta smer uspešna, jih lahko pričakujemo tudi na urah drugih proizvajalcev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji