Oglasno sporočilo
Objavljeno: 13.8.2021

Samsung QLED – televizor, ki ni samo funkcionalen, ampak tudi privlačen

Tam, kjer so tehnološke inovacije in najsodobnejši dizajn, je tudi Samsung!

Samsung nenehno ustvarja najsodobnejšo obliko svojih televizorjev ter skrbi za to, da je uporabnik zadovoljen z razmerjem med kakovostjo, estetiko in ceno. Kljub temu da funkcionalnost ostaja osrčje televizorja Samsung QLED, se oblikovalci osredotočajo na celovito izkušnjo izdelka ter vselej upoštevajo tudi prostor, v katerega bo televizor umeščen, in vse možne povezave z drugimi napravami v njegovem okolju.

Televizor, ki se zlije z okoljem

Ker prostori, v katere uporabniki postavljajo televizorje, postajajo čedalje bolj raznovrstni, so oblikovalci s televizorja Samsung QLED zato odstranili vse elemente, ki bi lahko ovirali izkušnjo gledanja, pri tem pa upoštevali želje današnjih uporabnikov, da se televizor zlije z drugimi elementi v prostoru, ne glede na to, kakšen ta prostor je.

Zaslon omogoča največji možni užitek gledanja tudi z minimalnimi robovi zaslona, zaradi katerih televizor ni samo estetsko privlačen, pač pa skoraj neviden rob zabriše meje med zaslonom in okoljem ter ustvari iluzijo, da televizor lebdi v zraku. Televizorji iz serije QLED, kakršen je na primer QLED 4K Smart TV, ki je na voljo v različnih velikostih, pa imajo, da bi bila prilagoditev prostoru še optimalnejša, tudi nastavljivo stojalo.

Izjemna kakovost slike in zvoka

Seveda pa estetski videz televizije ni vse. Samsung televizorji QLED uporabljajo tehnologijo kvantnih pik, Motion Xcelerator pa samodejno oceni in kompenzira sličice glede na vir vsebine. Dodatna inovacija naprave je tudi večja svetilnost, Samsung QLED TV vključuje tudi brezkompromisni HDR-format, ki omogoča širok razpon svetlobe televizorja ter ogromen spekter možnih barv in vizualnih podrobnosti. Z napredno funkcijo HDR10+, ki presega vodilne standarde dinamičnega kartiranja tonov, pa ustvari še živahnejšo sliko in ustvari globlje črnine, medtem ko inovativna tehnologija Dual LED poskrbi za osvetlitev ozadja in omogoča, da se ta ujame z vsako vrsto vsebine.

Samsung QLED kljub temu, da je izjemno tanek, oddaja tudi bogat zvok, s čimer nadomešča potrebo po dodatnih zvočnikih. Televizor poganja Quantum Processor Lite 4K, ki optimizira zvok na podlagi analize prizora v realnem času glede na vrsto vsebine, zaradi tehnologije OTS Lite pa sledi dogajanju in omogoča popolno poglobitev v dogajanje na zaslonu. Za dodatno harmonijo med televizorjem in zvokom skrbi Q-Symphony, ki je na voljo z združljivim zvočnikom Soundbar, pa uporabnik ne bo privarčeval zgolj pri nakupu, ki bi ga odštel za dodatne zvočne naprave, ampak tudi pri prostoru. Poleg tega imate prvič tudi možnost, da na televizorju Samsung QLED izberete svojega glasovnega pomočnika, kot so Bixby, Amazon Alexa ali Google Assistant. S pomočjo glasovnih pripomočkov boste lahko prepoznali veliko svetovnih jezikov (npr. angleščino, francoščino, španščino in celo kitajščino) ter tako lažje dosegli optimalno izkušnjo zabave in popoln nadzor v vašem povezanem domu.

Umetna inteligenca uporabniku bogati življenje

Umetna inteligenca, vgrajena v napravo Samsung QLED TV, uporabniku nudi optimalno prilagajanje vsebinam, hkrati pa v njegovo življenje vnaša povsem novo izkušnjo gledanja najljubših filmov, serij ali celo igranja videoiger. Na njej lahko spremljate najnovejše trende s pomočjo Samsung TV Plus, kjer boste lahko uživali v brezplačnem pretakanju vsebin, ali pa uporabite funkcijo Multi View, ki omogoča, da s preprostim dotikom zrcalite dogajanje z mobilne naprave. Spremljanje vsebin na dotik lahko izkoristite na vseh Samsung Galaxy napravah z operacijskim sistemom Android OS 8.1 in ostalih novejših različicah.

Vzporedno s tem najnovejša tehnologija vključuje tudi dodatek Smart Things, s katerim zaslon samodejno zazna vaše naprave ob zaslonu, se z njimi poveže in jih predstavi na intuitiven način – zaenkrat zaznava naprav preko Wi-Fi trenutno še ni podprta in bo uporabnikom na voljo ob prihodnji posodobitvi programe opreme. Uporaba je sicer tako preprosta kot uporaba najenostavnejšega daljinskega upravljalnika. Smart Things omogoča podporo tako mobilnim/IoT/pametnim napravam in kameram kakor tudi starejšim napravam. Za koriščenje funkcije potrebujete le veljaven Samsung račun za delovanje, da bo vaša izkušnja resnično fantastična, pa vam svetujemo, da preverite stran za podporo uporabnikom za več podrobnosti o združljivih napravah in si hkrati ogledate najnovejšo ponudbo različic televizorjev Samsung QLED.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji