Objavljeno: 1.5.2014 01:00

Samsung Galaxy K Zoom

Samsung je znan po temu, da iz uspešnega telefona (Galaxy S) naredi sčasoma več derivatov, vsakega za posebne namene. S hibridnim modelom Galaxy S4 Zoom, ki premore zmogljiv optični zum so pred časom skušali prepričati ljubitelje fotografije, vendar dosežek vsekakor ni bil na nivoju vzornika S4, vsaj s telefonske plati.

Toda Samsunga to ni odvrnilo, da ne bi poizkusil znova. Najnovejši Galaxy K Zoom, ki izhaja iz projekta Galaxy S5 je elegantnejši, hitrejši in v celoti boljši, tako s telefonske, kot fotografske plati. Kot telefon nudi 4,8-palčni zaslon z ločljivostjo 720p, šestjedrni procesor Exynos, 2 GB RAM, 8 GB internega pomnilnika Flash in podporo za omrežja 3G in LTE.

Toda kupci se bodo zanj odločali predvsem zaradi fotografskih zmožnost. Po tehnični plati Galaxy K Zoom nima kaj zavidati zmogljivejšim žepnim fotoaparatom. Premore tipalo s kar 20,7 milijoni pik, predvsem pa uporaben 10-kratni optični zum, ki pa je precej manj intruziven kot pri modeli S4 Zoom. Če k temu dodamo še sistem optične stabilizacije, ksenonovo bliskavico in zmožnost snemanja video posnetkov v ločljivosti 1080p s 60 slikami na sekundo je očitno, da lahko nudi precej več kot tipična foto tipala v telefonih.

Nova naprava se lahko pohvali še z nekaterimi uporabnimi funkcijami, vključno s samodejnim ločenim nadzorom ostrine in osvetlitve (AF/AE), načinom Pro Suggest s petimi optimiziranimi nastavitvami/filtri za enostavnejše zajemanje motivov ter funkcijo Selfie Alarm za enostaven zajem samoportretov s časovnim zamikom.

S6pdF6pgeeo

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

Vlajke | 1.5.2014 | 15:00

A si deli tudi kej vodo odpornosti z modelom S?

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji