Objavljeno: 21.11.2018 08:00

Prvi sistem za označevanje s črtno kodo v javnem oblaku

Podjetje Euro Plus iz Šenčurja, ki ga je Londonska borza nedavno uvrstila med "1000 podjetij, ki so navdih Evropi", je kot prvo na svetu predstavilo sistem za označevanje s črtno kodo kot storitev v javnem oblaku. Družina izdelkov NiceLabel je sicer ena vodilnih svetovnih rešitev na področju označevanja izdelkov in pošiljk s črtnimi kodami, kar se množično uporablja v proizvodnih obratih in skladiščih.

Nova storitev Label Cloud je zgrajena na osnovi NiceLabelove rešitve za upravljanje procesov označevanja (Label Management System - LMS), uporabnikom pa omogoča centralizirano vodenje postopka oblikovanja etiket ter zbiranje podatkov o izdelkih in kakovosti, pri čemer lahko podružnice, dobavitelji in partnerji dostopajo do informacij v oblaku in svoje etikete tiskajo lokalno.

Podjetju s sistemom ni treba vlagati v lokalno IT infrastrukturo, uporaba pa je enostavna, ker oddelek IT ni več obremenjen z oblikovanjem in izvedbo etiket. Zelo pomembna pridobitev je tudi digitalizacija procesov zagotavljanja kakovosti, pri čemer podjetjem ni več potrebno ročno preverjati kakovosti etiket, kar pomeni nižje stroške dela in predvsem manjša tveganja za napake.

Rešitev temelji na platformi Microsoft Azure, na voljo pa so vmesniki za integracijo v druge rešitve v oblaku in v druge poslovne sisteme, kot npr. ERP in MES.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji