Oglasno sporočilo
Objavljeno: 3.5.2021 09:00

Profesionalno in kakovostno upravljanje kablov

Strokovnjaki za informacijsko tehnologijo so pod vedno večjim časovnim pritiskom in upravljajo z vse bolj zapletenimi sistemi. Rittal z novim izdelkom TX CableNet pospešuje profesionalno kakovost omrežnih kablov. Tudi velike količine kablov z mehkim polmerom upogibanja lahko enostavno namestite, popolno napeljavo kablov pa dosežemo po »principu slapa«. Predsestavljena zasnova z odprtim okvirjem za Rittal dodatno opremo omogoča hitro sestavljanje in enostavno vzdrževanje. Novo Rittal TX CableNet ohišje je že na voljo iz skladiščnih zalog.

Vodje IT sistemov morajo biti sposobni izjemno hitro povečevati in razširjati medsebojno povezana omrežja. Pri komponentah sta hitrost in zanesljivost pomembna za različne potrebe: »V TX CableNet smo združili inovativno upravljanje kablov z zahtevami po profesionalni kakovosti,« pojasnjuje Luis Brücher, vodja oddelka za upravljanje IT izdelkov v podjetju Rittal: »Poleg mehanskih lastnosti stojala to vključuje sistematičen pristop, zanesljivo medregionalno razpoložljivost in hitro dostavo.«

Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo. To velja tudi pri velikih količinah kablov: enostavno vstavljanje namesto zahtevnega vlečenja. To zagotavljajo vdolbine z zaobljenimi robovi na obeh straneh in po celotni širini strehe. Zunanje opore za napeljavo kablov na robovih strehe se enostavno odstranijo, vstavi se celoten kabelski snop in oporniki se nato spet varno pritrdijo. Tako tudi veliki kabelski snopi zdrsnejo s strehe in se z mehkim polmerom upognejo v razdelilnik. Zahvaljujoč temu »principu slapa« napeljava kablov sledi najboljši praksi za bakrene kable in optične kable iz steklenih vlaken. Konstrukcija odprtega okvirja omogoča tudi uporabo celotne globine pri vodenju napeljave skozi dno.

Hitra in sistematična izbira ter dostava

Rittal enako obljublja tudi za TX CableNet: standardna naročila iz zaloge so v Nemčiji dostavljena v 24 urah, drugod po Evropi pa v enem tednu. Rittal sistemski pripomočki in združljivost s sistemom podnožja VX ter z udobjem AX ročajev za zaščito dostopa omogočajo, da je TX CableNet primeren za vse običajne omrežne zahteve in lokacije namestitve.

Zasnova okvirja za učinkovito upravljanje

Predsestavljena, samostoječa zasnova okvirja s sistemsko rešetko Rittal in varjeno streho je še dodatna prodajna prednost, saj poveča hitrost namestitve in odstranitve ter tudi stabilnost. Sistemske komponente se hitro namestijo in pritrdijo zaradi profila z neprekinjenim vzorcem s 25 mm korakom in oštevilčenim vzorcem lukenj. Stranske plošče so hitro nameščene in jih je mogoče prav tako hitro odstraniti za lažje vzdrževanje.

Ob začetku prodaje je bila ponudba izdelkov sestavljena iz osmih različic. Ohišja s širino 800 mm so na voljo v višinah 2.000 mm (42 U) in 2.200 mm (47 U) ter z globino 800 mm ali 1.000 mm.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

WgtTlaQnT-o

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji