Objavljeno: 20.11.2009

Prenovljeni Najdi.si

Najdi.si je predstavil oblikovno in vsebinsko prenovljeno spletni iskalnik, pri razvoju katerega so v podjetju upoštevali predvsem mnenja in želje uporabnikov. Do 15. novembra je tako več kot 30.000 uporabnikov glasovalo za svojo priljubljeno barvo novega Najdi.si-ja, zmagala pa je modra različica. Sicer pa lahko odslej vsakdo nastavi svojo priljubljeno barvno podlago, spremenjeni pa so tudi logotip in tipografija. Za večino uporabnikov bodo najbrž bolj pomembne vsebinske spremembe, kjer lahko odslej vstopno stran iskalnika prilagodimo in dodamo vsebine, ki zanimajo posameznika. Uporabniki lahko dodajo tudi seznam priljubljenih povezav, ki ji dnevno spremljajo.

Sam iskalnik je dobil prenovljen seznam rezultatov, kjer lahko zadetke filtriramo po tipu dokumenta, tipu spletne strani (forumi, izdelki, blogi, novice,...), kraju (Ljubljana, Maribor,...) in drugih kriterijih. Prenovljena stran omogoča tudi lažje iskanje po slikah in videih. Vrstica za vpis iskalnega niza je dobila še funkcijo samodejnega (autocomplete) zaključevanja oziroma predlaganja iskalnih izrazov. Uporabniki lahko poleg tega že na vstopni strani izberejo, ali želijo iskanje omejiti na slovenske spletne dokumente ali pa želijo iskati po celotnem svetovnem spletu.

Najdi.si je tudi prenovil pogoje svojih zalednih storitev, na prvem mestu pošiljanja brezplačnih sporočil SMS. Do zdaj je bilo mogoče poslati 24 SMS-ov na dan, po novem 40 SMS-ov na dan, v katere lahko uporabniki vpišejo 160 znakov na sporočilo, med tem, ko je bila doslej omejitev na 75 znakov. V modulu "novo na slovenskem spletu" lahko uporabniki poleg seznama novih slovenskih spletnih strani zdaj v zavihku Borza dela enostavno pregledujejo široko ponudbo novih delovnih mest (rednih in študentskih zaposlitev) ter vpišejo svoj življenjepis.

http://www.najdi.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji