Oglasno sporočilo
Objavljeno: 8.9.2022

Power DMS – obvladujte vse dokumente znotraj sistema Dynamics 365 Business Central

Power DMS je sistem za celostno upravljanje dokumentov, s katerim smo v podjetju Business Solutions nadgradili sistem Microsoft Dynamics 365 Business Central. Rešitev omogo- ča elektronski zajem dokumentov ter obvladovanje delovnih tokov z upravljanjem celotne dokumentacije v podjetju. Upravljanje dokumentov lahko omejimo tako po velikosti kot tudi s pravicami za dostop in pregled.

Rešitev zagotavlja hitrejši pretok dokumentov, znižuje stroške njihovega upravljanja ter omogoča učinkovit dostop do vseh ključnih informacij.

Zajemanje podatkov

Vhodne dokumente lahko zajemate tako, da jih skenirate, ob tem pa imate mo- žnost za razpoznavo vsebine s tehnologijo OCR. Dokumente PDF lahko preprosto dodajate s funkcijo povleci in spusti ali neposredno iz e-poštnega nabiralnika. Za dokumente, ki samodejno prihajajo v sistem, je urejena integracija za prejemanje e-dokumentov

Napredna tehnologija

Celoten sistem temelji na tehnologiji Microsoft SharePoint, ki je ustrezno integrirana z vsemi potrebnimi poslovnimi procesi v poslovnem informacijskem sistemu Microsoft Dynamics 365 Business Central ali Navision. Podpira številne formate in tokove dokumentov, različne delovne tokove, večravensko likvidacijo vhodnih in izhodnih dokumentov, e-podpisovanje in napredno iskanje po vsebini dokumentov.

Varno shranjevanje

Vsi dokumenti so varno shranjeni v zunanjih arhivih prek oblačnih storitev Microsoft. Tako ni treba hraniti fizičnih kopij dokumentov, skrbeti za njihovo varnost in si povzročati dodatnih stroškov hrambe. Do dokumentov v elektronski obliki lahko kadarkoli in kjerkoli dostopajo zgolj osebe, ki imajo dodeljen dostop. Kot odložišče dokumentov lahko uporabite tudi direktno zbirko, prostor na disku ali zunanjo zbirko SQL. Ob zahtevi se dokumenti kopirajo tudi v certificirano e-hrambo.

Kot odložišče dokumentov se lahko uporabi tudi neposredno zbirka, prostor na disku ali zunanja zbirka SQL. V primeru zahteve se dokumenti kopirajo tudi v certificirano e-hrambo.

Brezpapirno poslovanje

Dokumentni sistem je osnova za napredne integracije in elektronske izmenjave za e-Račun, E2P (e-doc to print) in celotno preostalo e-poslovanje (e-Naročilnice, e- -Dobavnice). Dokumente iz odložišča lahko prek povezav pripenjate in prikazujete neposredno v sistemu Microsoft Dynamics 365 Business Central. S prikazom slike dokumenta v poljubnem dokumentu ali šifrantu postane rešitev Power DMS celostna in popolnoma integrirana rešitev ter razširitev sistema.

Power DMS v podjetju

  • Računovodstvo. Hranite občutljive podatke v varnem okolju in imejte možnost vpogleda v različne vrste dokumentov vedno in povsod, preko posebej dodeljenega dostopa.
  • Proizvodnja. Imejte vedno na razpolago risbe in drugo dokumentacijo preko dokumentnega sistema Power DMS. Dostopajte do različnih vrst datotek in verzij dokumentov na enostaven in hiter način.
  • Prodaja. Prodajne pogodbe in druge pomembne dokumente hranite na varnem ter dodelite dostop le osebam, ki jim zaupate ali ta dokument potrebujejo za svoje nadaljnje delo.
  • Nabava. Vodite zaloge in komunikacijo s svojimi partnerji učinkoviteje in brez napak. Z dokumentnim sistemom enostavno delite dokumente med strankami ali v sami organizaciji.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji