Objavljeno: 31.10.2006

Novi Lexmarkovi laserski tiskalniki

Lexmark je predstavil nove modele laserskih tiskalnikov svoje vstopne serije E, namenjenih uporabi v domačih in manjših pisarnah. Nova serija tiskalnikov je opremljena s 40 novimi patentiranimi rešitvami, kot sta prenovljena tiskalniška glava in nova ogrevalna enota (Instant Warm-Up), ki omogoča odtis prve strani že v 6,5 sekunde. Novost celotne serije E je tudi standardno vgrajena enota za obojestransko tiskanje. Poleg nižje porabe energije novince odlikuje tudi tišje delovanje.

Tiskalnika Lexmark E350d in E450dn sta kompaktna črno-bela laserska tiskalnika, ki omogočata izpis do 33 strani v minuti, prvo stran pa že v šestih sekundah in pol. Najvišja ločljivost izpisanih dokumentov je 1.200 dpi. Tiskalnika sta tudi med najtišjimi v svojem razredu, saj pri izpisovanju proizvedeta le 48 decibelov hrupa. Model Lexmark E350d premore dvovrstični, E450dnpa štirivrstični zaslon z vsemi informacijami o stanju in delovanju tiskalnika.

Lexmark E250d/dn je vstopni model v svet laserskega tiska je primeren za domače uporabnike in manjše delovne skupine, saj je cenovno ugodnejši. V minuti natisne še vedno zavidljivih 28 črno-belih dokumentov, obenem pa je tih (do 46 dB) in energijsko varčen. Za delo je pripravljen po 7,5 sekunde, inženirji pa so ga, tako kot večja brata, že serijsko opremili z enoto za obojestransko tiskanje.

Lexmark E250dn

Lexmark E350d

www.lexmark.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji