Objavljeno: 24.12.2008

Mobitel krepi mobilno TV

Mobitel je junija letos kot prvi slovenski mobilni operater predstavil storitev mobilne televizije, nedavno pa so razširili seznam programov s kanali POP TV, Kanal A in TV Pika. Uporabniki pa lahko v živo prek mobitelov UMTS spremljajo že 11 TV-programov, v promocijskem obdobju do konca leta pa je storitev v Mobitelovem omrežju še brezplačna.

Po podatkih predstavnikov podjetja je novo storitev doslej spoznalo že 80.000 Mobitelovih uporabnikov. Ti so lahko do sedaj izbirali med TV-programi SLO 1, SLO 2, Šport TV 1, Šport TV 2, Info TV, Čarli TV, Golica TV in Cartoon Network, odslej pa lahko spremljajo še POP TV, Kanal A in TV Pika. V bodoče naj bi k temu naboru dodali še dodatne televizijske programe.

Za še boljšo uporabniško izkušnjo ponuja mobilna televizija pri Mobitelu tudi programski vodič (EPG), iskalnik po naslovih oddaj ter SMS opomnik, ki lahko uporabnike opozori na začetek želene oddaje. Pri Mobitelu so razvili tudi poseben uporabniški program z imenom Predvajalnik za Mobilno TV, ki omogoča hitro menjavanje in neposredno izbiro želenega TV-programa kar prek tipkovnice mobitela, podobno kot pri daljinskem upravljalniku.

S 1. januarjem 2009 bodo promocijo pri Mobitelu nekoliko spremenili. Na voljo bo enkratna 24-urna poskusna uporaba Mobilne TV. Nadaljnja uporaba bo stala 0,99 evrov za 24 ur rabe, oziroma pa 4,99 evrov za mesečno uporabo. Naročnina že vključuje prenos podatkov za čas gledanja Mobilne TV v Mobitelovem omrežju. Mobitelovi uporabniki lahko televizijske programe Mobilne TV v živo spremljajo povsod, kjer je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G.

http://www.mobitel.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji