Objavljeno: 16.3.2001

Microsoft Visio 2002

Microsoft je objavil nekatere podatke o prihajajoči različici programskega paketa za izdelavo diagramov, ki se bo imenovala Visio 2002. Novi program, ki prav zdaj prehaja v razvojno različico, predstavlja dokončno integracijo paketa v Microsoftova orodja, saj bo prevzel videz in obnašanje skladno pisarniškim paketom družine Office. Microsoft je programski paket pridobil z nakupom družbe Visio leta 1999.

Nova različica bo, med drugim, omogočala tesno povezljivost s paketom Microsoft Project za projektno vodenje, grafično predstavitev in analizo podatkovnih baz, podporo za izdelavo diagramov spletnih strani in programov ter tesno povezljivost z razvojnimi orodij Visual Studio.Net.

Izboljšano bo delo z slikami, predvsem kar se tiče zajema z različnih naprav (digitalnih fotoaparatov, bralnikov) ter orodja za objavo projektov na spletu. Kljub temu, da program nosi oznako 2002, ga bo Microsoft objavil že pred začetkom poletja, nekaj mesecev za tem pa bodo sledile tudi druge različice, med katerimi najzmogljivejša Enterprise Network Edition, namenjena izdelavi diagramov računalniških omrežij.

http://www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji