Objavljeno: 7.11.2006

Microsoft Office 2007 dokončan

Microsoft je objavil novico, da so zaključili z razvojem kode novega pisarniškega paketa Microsoft Office 2007 in jo oddali v proizvodnjo. Končne različice paketa Office 2007, kot tudi vseh izdelkov iz širše družine Office System bodo na voljo 30. novembra za poslovne uporabnike in predvsem tiste, ki imajo sklenjene dolgoročne pogodbe. V trgovinah pa bo Office tako kot napovedano v začetku leta 2007. Novi programi bodo na voljo tudi za brezplačno preizkušnjo prek portala Office Online.

V zadnjem trenutku so pri Microsoftu v paket Office dodali še nekaj novosti, kot je SMS Link fot Office Outlook 2007, ki povezuje dvosmerno komunikacijo prek sporočil SMS neposredno iz odjemalca Outlook. Microsoft je z najavo končne kode objavil tudi nova razvojna orodja, ki so skladna z novostmi v pisarniškem paketu. Med te sodi .NET Framework 3.0, razvojno orodje Visual Studio 2005 Tools for the 2007 Microsoft Office system, ASP.NET AJAX in brezplačno različico SQL Server 2005 Compact Edition.

Office 2007 bo na voljo v 38 jezikih, prvič pa bodo uporabniki lahko osnovno jezikovno različico nadgradili s poljubnim jezikom s pomočjo dodatnih "language packov".

http://www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji