Logitech ima stojalo za brezžično polnjenje iPhonov

Objavljeno: 8.8.2018 10:00 | Teme: iPhone, brezžično

Logitech je predstavil novo stojalo za telefone imenovano Powered Wireless Charging Stand, ki je specifično namenjeno brezžičnemu polnjenju akumulatorjev Apple iPhone. Logitech je menda novi pripomoček oblikoval skupaj s samo družbo Apple in mnogi menijo, da je to izdelek, ki bi ga moral Apple predstaviti že lani, ko so prvič uvedli podporo brezžično polnjenje akumulatorjev v svojih telefonih.

Stojalo je narejeno tako, da lahko telefon postavimo vanj v vertikalnem in vodoravnem položaju, telefon pa je med polnjenjem proti uporabniku obrnjen pod takim kotom, da je pogled na zaslon optimalen. Obenem je na ta način možno hitro odkleniti telefon s sistemom Face ID, brez da bi dvigali telefon iz stojala.

Vgrajeni polnilec je združljiv z brezžičnim standardom Qi, kar pomeni, da lahko stojalo potencialno uporabljamo tudi z drugimi združljivimi telefoni, a je hitrost polnjenja in oblika povsem prilagojena Applovim izdelkom, tako da bodo za ostale najbrž boljša izbira druge alternative. Stojalo je že v prodaji za ceno 70 dolarjev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki