Objavljeno: 27.10.2009

Izšla nova številka Monitorja

Z zadnjim torkom v mesecu je spet na voljo nova številka revije Monitor. Tokrat smo si ogledali enega najbolj razširjenih sklopov programov na naših računalnikih - spletne brskalnike.

Za vse, ki so se jim povečale fotografske ambicije, smo pripravili primerjavo med boljšimi kompaktnimi aparati ter cenejšimi modeli DSLR. Cenovno gledano razlik ni, praktično pa jih je kar nekaj. Ko smo že pri primerjavah, marsikoga muči, ali je bolje kupiti televizor LCD ali morda plazmo, v našem članku si lahko preberete glavne razlike med enim in drugim.

Kot vedno pa smo tudi tokrat preizkusili ogromno izdelkov, od programov pa do strojne opreme. Ogledali smo si tudi ponudbno operacijskih sistemov Linux, namenjene najmlajšim, iz sveta oken pa preverili, kako v Windows 7 deluje novi XP mode.

Med nenehnimi preizkusi pa se najde kar nekaj novih prenosnikov ter nekaj laserskih in brizgalnih tiskalnikov. Med fotoaparati sta dva nova modela DSLR ter trojica zanimivih žepnih modelov. Razred zase pa je novi Nikon, ki vključuje tudi digitalni projektor.

http://www.monitor.si/revija.php?id=120

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji