Objavljeno: 9.12.2009

Izšel je TIS 2010

Danes je izšel novi Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2010. Tudi tokrat v večih oblikah – na spletu, v knjigi in na zgoščenki. Brezplačne knjige TIS bodo tokrat na voljo na več kot 300 lokacijah – v Mobitelovih centrih in na bencinskih črpalkah Petrola širom Slovenije. Knjige bodo na voljo od izida pa do konca decembra oz. dokler zaloge knjig ne poidejo.

Tako TIS na spletu kot TIS na zgoščenki sta ob izidu prenovljena z ažurnimi podatki in z nekaterimi pomebnimi novostmi. TIS na spletu sedaj omogoča brezplačno SMS-anje, ocenjevanje in komentiranje podjetij, izboljšano iskanje na zemljevidu ter dodatne podatke o odpiralnih časih, o izdelkih in storitvah podjetij. Odpiralni časi, plačilne metode in informacije o izdelkih podjetij so tokrat prvič vključeni tudi v TIS-u na zgoščenki, ki vsebuje tudi glavne poslovne informacije kot so davčna in matična številka ter transakcijski račun.

TIS v knjižni obliki je tako kot lansko leto na voljo v treh knjigah, razdeljenih po omrežnih skupinah: 01 in 07 (LJ + NM), 02 in 03 (MB + MS + CE + TR) ter 04 in 05 (KR + KP + NG). Knjige TIS so tako kot lansko leto na voljo brezplačno – tokrat na več kot 300 lokacijah – na bencinskih servisih Petrola in v Mobitelovih centrih po Sloveniji. Na posamezni lokaciji se nahajajo le knjige tiste področne kode, kjer se Petrolov servis oz. Mobitelov center nahaja. Knjige pa se razdeljujejo po načelu kdor prvi pride, prvi vzame - letos so na Telekomu natisnili kar 120.000 izvodov.

tis.telekom.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji