Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.3.2018 | Teme: tiskalnik

Izjemno poceni tiskanje s konceptom TonerBenefit

Koncept "Benefit" je pri Brotherju že dobro poznan, saj so v zadnjih letih predstavili brizgalne tiskalnike InkBenefit, ki so bili zelo dobro sprejeti, zdaj pa to širi na črno-bele laserske naprave z izjemno nizko ceno potrošnega materiala.

Specialist za tiskanje Brother je pravkar predstavil prenovljeno serijo tiskalni-kov in večfunkcijskih naprav za majhne in domače pisarne (SOHO). Nova serija ima kar nekaj precej pomembnih sprememb. Vse nove naprave so namreč hitrejše, imajo večji pomnilnik ter zmogljivejši procesor. Imajo pa še eno skupno lastnost, in sicer da so tišji od predhodnikov in večine konkurence (49 dB pri hitrosti do 34 str/min). Tudi sama tehnološka izdelava je precej izboljšana, plastika in celotno ohišje je bolj robustno, oblika pa sodobnejša.

Najpomembnejšo novost in zelo prijetno lastnost pa predstavljajo trije modeli, imenovani TonerBenefit. Pri teh modelih gre za podoben pristop, kot ga je Brother že prakticiral v preteklosti, in sicer je cena naprav ob nakupu višja,  potem pa je na voljo bistveno cenejši potrošni material (tonerji in bobni). Višjo ceno naprave opravičuje dejstvo, da imajo ti modeli že ob nakupu vgrajene tonerje polne kapacitete za 2.000 strani, zato pridobimo v primerjavi z ostalimi, cenejšimi napravami, ki imajo praviloma precej majhna polnjenja ob nakupu.

Prav tako vsi trije predstavniki serije TonerBenefit delujejo s hitrostjo do 34 str/min, zato so v tem cenovnem razredu med najhitrejšimi, vgrajen imajo 600 Mhz procesor in vsi tiskajo samodejno dvostransko. Pohvalijo se lahko tudi z vgrajenim klasičnim omrežnim ter brezžičnim (Wi-Fi) priključkom.

Z uporabo aplikacije Brother iPrint&Scan lahko na vse modele tiskate tudi neposredno iz telefona ali tablice.Tiskalnik HL-B2080DW, večfunkcijska naprava brez faksa DCP-B7520DW in večfunkcijska naprava s faksom MFC-B7715DW uporabljajo tonerje za 2.000 strani z oznako TN-B023, za katere boste v maloprodaji z davkom odšteli samo 23 evrov. Podrobnosti o tiskalniku in obeh večfunkcijskih napravah si poglejte na www.brother.si.

Enak pristop je korporacija Brother v decembru ponudila tudi z najnižjo serijo s črno-belim  laserskim tiskalnikom HL1222We in večfunkcijsko napravo DCP-1622We, ki cilja na domače uporabnike in morda kakšno manjšo pisarno. Ta dva modela uporabljata tonerje za 1.500 strani po enaki ceni 23 evrov. Pri manjših modelih je hitrost tiskanja do 20 str/min, kar je za domače potrebe povsem dovolj.

Vsekakor gre za dobrodošlo novost, saj vemo, da nakup naprave dejansko predstavlja zelo majhen del celotnega stroška lastništva, na primer v obdobju treh let: bistveno večji delež pozneje predstavlja kupovanje potrošnega materiala. Za prav toliko, namreč za tri leta, ponuja Brother garancijo, zato se zagotovo izplača uporabljati napravo v takšnem obdobju ob tako izjemno nizki ceni potrošnega materiala.

InkBenefit, InkBenefit Plus (Brotherjevi najbolje prodajani modeli) in potem še InkBenefit Professional – temu trendu sedaj sledi TonerBenefit. Ta koncept prinaša Brotherju izredne prodajne rezultate. Morda lahko v prihodnosti pričakujemo tudi ColorTonerBenefit ali kaj podobnega za barvne laserske naprave, v kolikor bo šel trend v isto smer tudi v prihodnje.

Zdaj se lahko poslovimo od kompatibilnega oziroma nadomestnega potrošnega materiala, ki je sicer poceni, vendar praviloma zelo slabe kakovosti. Z Brotherjem lahko uživamo v kristalno čistih izpisih po nizki ceni.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

0dAqUiHKe3c

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji