Objavljeno: 25.11.2005

IBM razširil ponudbo rešitev za arhiviranje podatkov

IBM je predstavil nove izdelke za arhiviranje podatkov namenjene srednje velikim in velikim podjetjem, ki ponujajo tako večjo zanesljivost in varnost, kot tudi hitrejše arhiviranje in iskanje po arhivih. Novi izdelki ponujajo izboljšano virtualizacijo, razširljivost in najhitrejši prenos podatkov na trgu.IBM Storage System TS1120 predstavlja najhitrejšo tračno enoto na trgu in je naslednik priljubljene enote IBM 3592. TS1120 je pri prenosu podatkov 100 MB/s kar dvakrat hitrejši od predhodnika in s 500 GB ponuja skoraj dvojno zmogljivost, hkrati pa še naprej ohranja možnost dela s prejšnjimi kasetami.

Hitro rastočim srednje velikim podjetjem je sedaj na voljo tračna knjižnica IBM System Storage TS3310, ki ponuja možnost preproste razširitve ob povečanih količinah podatkov za arhiviranje in dosega hitrosti arhiviranja do 350 GB na uro. Odjemalec za arhiviranje IBM System Storage Data Retention 550 V2.5 pa je namenjen organizacijam, ki morajo dalj časa zadrževati in imeti dostop do velike količine podatkov. Sistem podpira do 90 TB diskov in do 1 PB podatkov na tračnih enotah. Sistem je zgrajen na tehnologiji POWER5 z odprtimi aplikacijskimi vmesniki, kar omogoča preprost razvoj dodatne programske opreme.

Virtualizirane tračne enote za odprte sisteme razširjajo IBMove izkušnje iz virtualizacije iz velikih računalnikov mainframe. IBM Virtualization Engine TS7510 omogoča virtualizacijo tračnih enot na disku in je namenjen infrastrukturam, ki kombinirajo pomnilniške sisteme s tračnimi enotam in diski.

http://www.ibm.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji