Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.12.2021 09:00

Huawei v trgovino AppGallery dodal aplikacijo Revolut

Globalno tehnološko podjetje Huawei je naznanilo, da je v trgovini z aplikacijami AppGallery, ki velja za tretjo največjo na svetu, na voljo finančna aplikacija Revolut. Poteza uporabnikom naprav Huawei prinaša bogatejši dostop do finančnih storitev in storitev mobilnega bančništva.

Revolut več kot 560 milijonom mesečno aktivnih uporabnikov trgovine AppGallery nudi dostop do nabora finančnih storitev, ob tem pa tudi posebno promocijsko ponudbo . Brezplačen dostop do računa Premium za dobo dveh mesecev, kar predstavlja darilo v vrednosti 29,35 €. Ponudba je na voljo v Sloveniji in 25 državah, uveljaviti pa jo je mogoče do konca meseca decembra.

Z več kot 16 milijoni fizičnih in pol milijona pravnih uporabnikov, je Revolut eno največjih finančnih podjetij na svetu. Deluje v 35 državah sveta. Tako kot trgovina AppGalery, tudi Revolut spodbuja uporabo sodobnih tehnoloških storitev in želi pomagati uporabnikom, da prevzamejo nadzor nad svojimi financami. To jim je uspelo z vizualno prijetno aplikacijo, brezhibno uporabniško izkušnjo in zavezo k poenostavitvi uporabe finančnih storitev.

Dostop do revolucionarnih finančnih storitev

Tako Huawei kot Revolut sta zavezana spodbujanju inovacij in nudenju izboljšanih finančnih storitev končnim in poslovnim uporabnikom. Revolutova enotna platforma je zato zasnovana okoli popolne uporabniške izkušnje pregleda in upravljanja financ na enem mestu, saj z vsestranskim prikazom prihodkov, odhodkov in naložb omogoča popoln nadzor.

Revolut svojim uporabnikom ponuja neskončno možnosti, ki presegajo funkcije, ki jih nudi ena sama aplikacija. To je vidno v številnih finančnih izdelkih, kot so plačilne kartice in računi z več valutami ter ponudbami, kot je Revolut Stays za rezervacijo potovanj, ki nudi do 10-odstotno povrnitev denarja.

Na voljo je tudi Revolut Junior, storitev zasnovana za mlade med 6. in 17. letom starosti, zaradi katere je trgovina AppGallery popolna »destinacija« za dostop do globalnih aplikacij in digitalnih storitev pripadnikov generacije Z. Revolut poleg tega nudi številne naročniške račune (Plus, Premium in Metal), ki z dodatnimi ugodnostmi in manj omejitvami izboljšajo uporabnost finančnih storitev.

Revolut želi prek storitve Revolut Business podpreti podjetja, saj manjšim trgovcem omogoča, da svojim strankam ponudijo izboljšano izkušnjo plačil. AppGallery nadalje podpira Revolutovo vizijo opolnomočenja manjših trgovcev s tehnologijo, ki zagotavlja, da nobeno podjetje ne bo zaostalo.

»Navdušeni smo, da lahko uporabnikom trgovine AppGallery ponudimo odlično aplikacijo s toliko odličnimi funkcijami, kot jih nudi Revolut«, je povedala Siri G. Borsum, globalna podpredsednica za finance, vertikalni ekološki razvoj in partnerstvo pri podjetju Huawei Consumer BG. »Dostopnost finančnih platform, kot je Revolut v trgovini AppGallery, je usklajena z našim ciljem ponuditi uporabnikom povsod po svet najboljšo izbiro bančnih in finančnih aplikacij.«

Varnost je glavna prednostna naloga

Varnost uporabnikov je za Revolut prednostna naloga. Njegovi nagrajeni varnostni mehanizmi in sistemi za zaščito pred prevarami so zasnovani tako, da uporabnikov denar varujejo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Poleg tega ima tudi trgovina AppGallery svojo zbirko varnostnih protokolov, ki jih lahko partnerji izkoristijo, ko v njej objavijo svoje aplikacije.

Revolut je izkoristil več inovativnih naborov ekosistema HMS Core, vključno s Safety Detect Kit, Awareness Kit in Identity Kit, ki so osredotočeni na varnost. Zahvaljujoč temu so uporabniki aplikacije Revolut na napravah Huawei lahko pomirjeni glede varnega hranjenja podatkov, zaščite zasebnosti in zaščite pred varnostnimi grožnjami. Da bi ponudili optimalno izkušnjo uporabe, so se razvijalci Revoluta odločili še za integracijo naborov Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit in Nearby Services Kit.

Nove naprave Huawei

Trgovina AppGallery je med drugim dostopna tudi na novih telefonih Huawei nova 9 in Huawei nova 8i. Poleg njiju se je sicer nedavno začela v Sloveniji prodajati nova serija pametnih ur Huawei Watch GT 3, ki je prihaja v dveh različicah – 46 mm in 42 mm – odlikujejo pa jo napredne športne in zdravstvene funkcije ter dolga anatomija baterije. Huaweiev ekosistem pa dopolnjujeta še vrhunski prenosni računalnik Huawei MateBook 14s ter velik ukrivljen monitor Huawei MateView GT, ki ga odlikujejo sodoben videz, nesporna kakovost, najnovejše tehnologije in zanesljivost.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji