Objavljeno: 30.12.1999

Hermes Plus Group Online

Slovenija ima novo elektronsko trgovino. Skupina Hermes Plus, ki jo sestavljajo podjetja iz Slovenije in tujine, je v začetku decembra v svetovni splet postavila lastno spletno trgovino Hermes Plus Group OnLine. Spletna trgovina, v kateri je združeno znanje strokovnjakov hčerinskih podjetij družbe, HPC, Icos in Hermes Plus, je edina, ki uporabnikom zagotavlja vrhunsko elektronsko zaščito e-poslovanja. Kot prvi od nefinančnih institucij so namreč v zaščito svojega elektronskega poslovanja vgradili najsodobnejša zaščitna orodja, kot so 128-bitni certifikat SSL, ki predstavlja najmočnejše šifriranje, ključ pa se je od prejšnjih 512 povečal na 1024 bitov.

Ta zaščita, ki je sicer predpisana in dosegljiva za banke, zagotavlja popolno varnost poslovanja za uporabnike elektronske trgovine. Sistem elektronske trgovine temelji na izdelku za elektronsko trgovanje SiShop podjetja Icos, ki je povezan s poslovnim sistemom SAP, ki ga družba Hermes Plus uporablja za svoje poslovanje. Spletna trgovina je za zdaj namenjena predvsem pooblaščenim prodajalcem hčerinskih podjetij družbe, ki imajo neposreden dostop do stanja blaga na skladiščih in s preprostim vnosom prožijo neposredne prenose naročil in dobav iz poslovnega sistema SAP. Elektronsko poslovanje predvsem poenostavlja dosedanji način dela z vidika preglednosti, enostavnosti in hitrosti poslovanja.

V naslednji fazi projekta vpeljave elektronskega trgovanja v sistem družbe Hermes Plus, nameravajo odpreti tudi del trgovine, namenjen maloprodaji in tistim kupcem, za katere je nakup prek svetovnega spleta veliko enostavnejši od odhoda v trgovino.

http://www.hermes-plus.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji