Oglasno sporočilo

Evidenca storitev periodičnih opravil

Objavljeno: 14.5.2019 11:00

Poslovna programska storitev dotBusiness za upravljanje, komuniciranje in kontroliranje z poročanjem občasnih in periodičnih opravil. Pripravljena na polno ePoslovanje.

ENOSTAVEN ZAJEM AKTIVNOSTI

Oblačna rešitev dotBusiness Kontroling je zasnovana z kombinacijo spletnega portala in namenskih app aplikacij za Andorid in iOS naprave. Izvajalec del (zaposleni ali zunanji izvajalec) ob pričetku dela z aplikacijo na telefonu zajame QR kodo na lokaciji izvajanja. Sistem samodejno zajame začetno in končno GPS lokacijo, lahko pa mu vsilimo začetno in končno, ter vmesne fotografije za pogled v trenutno situacijo. Izvajalec lahko med delom beleži pripombe in dodaja porabljen material z seznama dogovorjenih artiklov.

NADZOR NAD IZVAJANJI IN STROŠKI STORITEV

Nadzornik enostavno manipulira z nalogami preko spletnega portala z poljubnimi parametri. Na voljo so mu statistike aktivnosti, stroškov in avtomatizirana periodična personalizirana poročila.

UPORABNIK Z OCENJEVANJEM ZADOVOLJSTVA

Uporabnik prostora na katerem izvajamo aktivnosti, lahko preprosto slika s telefonom QR kodo in pridobi vpogled v evidenco aktivnosti za določeno obdobje. Poleg tega ima možnost podajanja ocene zadovoljstva po določenih parametrih.

NAGRADNA IGRA Z OBVESTILI UPORABNIKU

Uporabniku lahko omogočimo sodelovanje v nagradni igri z ocenjevanjem zadovoljstva. Poleg tega mu lahko ob tem pokažemo dnevno promocijo naših storitev ali izdelkov.

OPOMNIK Z OPOZORILI

Nadzornik opravil ima preko portala vpogled v opozorilni sistem za prepozen začetek del ali za predolgo trajanje izvajanja del. Tak sistem omogoča preprost nadzor nad izvajanji množice nalog.

POROČILA PO STANDARDU

Močno olajšana je evidenca del katera potrebujejo poročilo po določenih standardih. Taki primeri so v zdravstvu, prehrambeni industriji, veterini, vinogradništvu, kmetijstvu, šolstvu, vrtcih, …

V takih primerih je potrebno voditi evidenco za čiščenja, razkuževanja, sterilizacijo, gnojenjem, pregledi in umerjanji naprav in še bi lahko naštevali.

NADZOR ZUNANJIH IZVAJALCEV

Pri periodičnih pregledih naprav, objektov in drugih opravil si lahko močno pomagamo z rešitvijo kontrolinga. V primerih ko imamo letne preglede kurilnic, dimnikov, klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov nas sistem lahko opozori o potrebi izvajanja. Izvajanju nalog pa sledimo skozi celoten proces.

S sistemom nadzorujemo tako kakovost del, terminski plan, kot tudi stroškovno kontrolo izvedbe.

KONTROLA ZAPOSLENIH

Preprost način nadzora opravil izvajanja nalog zaposlenih za dela izven sedeža podjetja. Tak primer je nadzorovanje čiščenj sanitarij, poslovnih prostorov in okolice.

Vsako kontrolno mesto (objekt) lahko razdelimo na mikrolokacije katerim merimo porabljen čas, porabo materiala, ter lahko zahtevamo fotografiranje situacij z GPS lokacijo.

KOMUNIKACIJA Z IZVAJALCI

Nadzornik lahko preko sistema komunicira z izvajalci preko app aplikacije. Na ta način jih lahko poda pripombe, navodila ali opozorila v vezi z izvajanjem naloge.

IZJEMEN UPORABNIŠKI VMESNIK

Izjemno enostaven in pregleden uporabniški vmesnik je pogoj za hitro administracijo portala in telefonske aplikacije. Avtomatizacija procesov in poročil vam močno znižujeta stroške in dvigata produktivnost.

https://www.dotbusiness.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

ph

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki