Objavljeno: 10.10.2023 08:00 | Teme: foto

Digitalni film v klasični filmski kaseti oživlja analogne kamere

Podjetje I’m Back je predstavilo prvi digitalni filmski trak, ki temelji na 20 MP tipalu Sony Micro Four Thirds, skritem v filmski kaseti. 

Sanje o digitalnem filmu bodo kmalu postale resničnost. Podjetje I’m Back, ki ustvarja nove priložnosti za stare analogne kamere, je predstavilo prvi digitalni filmski trak, ki pozabljene starine preoblikuje v sodobne digitalne naprave.

I’m Back Film z 20 megapiksli lahko deluje skupaj z adapterjem za širokokotni objektiv, da zagotovi, da tipalo, manjše od polnega formata, pokriva celotno območje slike 35mm. Naprava zajema digitalne fotografije na SD spominsko kartico in vključuje povezljivost z brezžičnim omrežjem Wi-Fi, kar fotografskim navdušencem omogoča, da se s svojim pametnim telefonom povežejo z digitalnim filmom in prenesejo fotografije na lokalno shrambo ali jih objavijo na družbenih omrežjih. Glavna prednost izdelka je, da omogoča fotografom, da uporabijo svoje stare analogne kamere, ki običajno nabirajo prah na policah. 

Izdelek I'm Back Film je skupaj s svojo ekipo ustvaril izvršni direktor podjetja I’m Back, Samuel Mello Medeiros. Sredstva zanj bo zbiral na Kickstarterju. 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji