Objavljeno: 16.12.1999

Dell WebPC

Dell je predstavil nove osebne računalnike za domačo rabo, zlasti deskanje po internetu. Novi računalniki WebPC imajo sveže, zaobljene oblike, hkrati pa na delovni površini zavzemajo le tretjino prostora običajnega računalnika PC in tehtajo le 4,5 kg. Računalniki so na voljo v različnih barvah, vsi pa imajo po pet vtičnic USB za preprosto dodajanje zunanjih dodatkov, kot so modemi, tiskalniki, optični bralniki, žepni digitalni zvočni predvajalniki in digitalni fotoaparati.

Tipkovnica ima posebne tipke za hiter dostop do internetnih storitev, za hiter zagon pa WebPC v celoti podpira mirovanje, iz katerega se zbudi v le nekaj sekundah. Osnovni model stane v ZDA le 1000 dolarjev, za ta denar pa dobi kupec računalnik s procesorjem Celeron 433, pa tudi 15-palčni monitor, tiskalnik in leto brezplačnega dostopa do interneta prek servisa Dellnet.

Na zgornjem koncu ponudbe je model s procesorjem Pentium III 500, 128 MB RAM, 13 GB diskom, enoto DVD-ROM, monitorjem in tiskalnikom, vse skupaj za 1500 dolarjev.

http://www.dell.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji