Oglasno sporočilo
Objavljeno: 14.1.2019 08:00

Brotherjeva serija InkBenefit Plus

Brother je pred letošnjim poletjem prenovil zelo uspešno serijo naprav InkBenefit Plus, pri tem pa nas je prijetno presenetil, saj ji je dodal »paradnega konja«, model MFC-T910DW.

Očitno so se v korporaciji odzvali na kritike, da v prejšnji seriji niso imeli naprave z možnostjo obojestranskega tiska. Sedaj najzmogljivejši model ponuja tako obojestransko tiskanje kot tudi večnamenski pladenj, nameščen zadaj, kar omogoča skoraj ravno pot pri tiskanju precej debelih papirjev oziroma kartonov, ki potujejo skozi napravo brez pretiranega zvijanja.

Model z vgrajenim faksom ima večji zaslon, kar zelo poenostavi upravljanje, ostali trije, DCPT-310, DCP-T510W in DCP-T710W, pa niso bili deležni posebnih sprememb razen precej izboljšane hitrosti tiskanja fotografij, zlasti pri DCP-T710W in novem MFC-T910DW, ki tiskata hitreje tudi na navadni papir (12 ČB in 10 barvnih str/min v lasersko primerljivi kakovosti). Zanimivo je, da se je Brother pri prenovi serije odločil tudi za menjavo črne barve, katera je sedaj »dye«, torej vodna namesto pigmentna. Pravijo, da se po opravljenih študijah daleč največ tiska prav barvnih fotografij, za kar pa so vodne barve najprimernejše. Za isto ceno je na voljo večja količina izpisov, ki jih lahko opravite z eno črno plastenko, in sicer 6.500 strani (prej 6.000 strani).

Po novem vas bo črni izpis stal le okoli 0,0018 evra, barvni pa 0,0078 evra, torej precej manj kot cent. Pri Brotherju pravijo, da bo strošek natisnjenih 50 fotografij velikosti 10 x 15 cm samo okoli pol evra, skupaj z njihovim 190 g sijajnim papirjem za fotografije (BP61GLP50) pa bo celotni strošek le nekaj več kot 6 evrov. Tisk fotografije doma vas bo tako stal le okoli 0,12 evra, kar je popolnoma primerljivo z najcenejšimi spletnimi ponudniki za izdelavo fotografij iz digitalnih medijev, pri čemer vam ne bo treba od doma in razkrivati svojih osebnih fotografij pred drugimi.

Dejansko lahko govorimo o neverjetno ugodnem barvnem tisku, saj ob nakupu naprave dobite dve plastenki črne barve za kar 13.000 izpisov in po eno polno plastenko preostalih treh barv za 5.000 izpisov (razen pri modelu DCP-T310, kjer dobite le eno črno plastenko).

Pregovorno dober Brotherjev sistem neprekinjenega napajanja barv skupaj s sistemom proti sušenju tiskalne glave in triletno garancijo ponuja zelo preprosto, brezskrbno ter predvsem ekonomično uporabo naprav. Vse, kar morate narediti, je, da poskrbite za stalno priključenost na elektriko, ostalo pa opravi naprava sama.

Vse podrobnosti o Brotherjevih napravah InkBenefit Plus najdete na  www.brother.si/inkbenefit-plus, kjer si lahko izberete ustrezen model. Kupite jih lahko v vseh trgovinah Big Bang, Harvey Norman in pri vseh pooblaščenih partnerjih, če kliknete na »Kje kupiti«, saj vam stran poišče najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

orel | 20.1.2019 | 12:25

Ocene za kvaliteto barvnega (foto)tiska so na Amazonu dokaj slabe (blede, sprane barve). Zanimalo bi me mnenje »iz prve roke«. Ste morda imel kakšen model iz te serije na preizkušnji?

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji