Oglasno sporočilo
Objavljeno: 13.12.2019 13:06

Brother TonerBenefit

Brother, specialist za tiskanje, je lani prenovil serijo tiskalnikov in večfunkcijskih naprav za majhne in domače pisarne (SOHO).

Serija ima precej pomembnih sprememb. Vse naprave nove generacije so hitrejše, imajo večji pomnilnik ter zmogljivejši procesor. Tudi sama tehnološka izdelava je precej izboljšana, plastika in celotno ohišje je bolj robustno, oblika pa sodobnejša. In še nekaj - so tišji od predhodnikov in večine konkurence (49 dB pri hitrosti do 34 str/min).

TonerBenefit

Najpomembnejšo novost predstavlja pet modelov, združenih pod blagovno znamko TonerBenefit. Gre za podoben pristop, kot ga je Brother že uporabil - cena naprav je ob nakupu nekoliko višja, zato pa je bistveno cenejši potrošni material (tonerji in bobni). Višjo ceno naprave opravičuje tudi dejstvo, da imajo ti modeli že ob nakupu vgrajene tonerje polne kapacitete - za 1.500 oziroma 2.000 strani. Prednost pred sicer cenejšimi napravami, ki imajo ob nakupu praviloma zelo majhna polnjenja, je očitna.

Večji predstavniki serije TonerBenefit delujejo s hitrostjo do 34 str/min, zato so v tem cenovnem razredu med najhitrejšimi, vgrajen imajo zmogljiv procesor in vsi tiskajo samodejno dvostransko. Pohvalijo se lahko tudi z vgrajenim klasičnim omrežnim in brezžičnim (Wi-Fi) priključkom.

Z uporabo aplikacije Brother iPrint&Scan lahko na vse modele tiskamo neposredno iz telefona ali tablice.

Tiskalnik HL-B2080DW, večfunkcijska naprava brez faksa DCP-B7520DW in večfunkcijska naprava s faksom MFC-B7715DW uporabljajo tonerje za 2.000 strani z oznako TN-B023, za katere boste v maloprodaji z davkom odšteli le 23 evrov.

Podrobnosti o tiskalniku in obeh večfunkcijskih napravah si poglejte na www.brother.si/tonerbenefit.

Enak koncept Brother nudi tudi v najnižji črno-beli laserski seriji - tiskalnik HL-1222We in večfunkcijsko napravo DCP-1622We, ki merita na domače uporabnike in kakšno manjšo pisarno.

Ta dva modela uporabljata tonerje za 1.500 strani po enaki maloprodajni ceni 23 evrov. Hitrost tiskanja je do 20 str/min, kar je za domače potrebe povsem dovolj.

Ker vemo, da nakup same naprave predstavlja zelo majhen del celotnega stroška lastništva v obdobju treh let, bistveno večji delež pa predstavlja nakup tonerjev, je ponudba zelo dobrodošla. Še posebej, ker Brother prav za tri leta ponuja tudi garancijo.

InkBenefit, InkBenefit Plus (Brotherjevi najbolje prodajani modeli) in potem še A3 naprave InkBenefit Professional – temu trendu sledi še TonerBenefit. Benefit koncept Brotherju prinaša izredne prodajne rezultate.

Poslovimo se od združljivega oziroma nadomestnega potrošnega materiala, ki je sicer poceni, vendar praviloma zelo slabe kakovosti.

Vse modele TonerBenefit lahko kupite pri pooblaščenih partnerjih in na www.mimovrste.com, v maloprodajnih trgovinah Harvey Norman pa lahko kupite tudi modela HL-1223We in DCP-1623We, ki sta le drugačne barve.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji