Oglasno sporočilo
Objavljeno: 14.11.2023

Brother napoveduje novo vrhunsko serijo tiskalnikov

Brother napoveduje naslednjo generacijo nagrajenih enobarvnih laserskih tiskalnikov, zasnovanih za izboljšanje učinkovitosti podjetij.

Brother s ponosom predstavlja svojo posodobljeno linijo črno-belih laserskih naprav, ki so pripravljeni postaviti nove standarde v industriji – s hitrejšim tiskanjem in skeniranjem v celotnem razponu serije, izjemno vzdržljivostjo in zmožnostjo prilagajanja naraščajočemu obsegu natisnjenih strani in potreb po varčnem ravnanju s papirjem.

Večja produktivnost in poenotena uporabniška izkušnja

Prenovljena serija je zasnovana za povečanje produktivnosti in učinkovitosti za podjetja vseh velikosti. Odlikuje jo tiskanje do 50 strani na minuto in skeniranje za podjetja hitrosti do 100 strani na minuto. Nove naprave omogočajo zaposlenim, da opravljajo naloge z večjo hitrostjo in optimizirajo procese v podjetju.

Naprave so preprosto ustvarjene za dolgoročno uporabo, kar zagotavlja izjemna zanesljivost in nižji stroški vzdrževanja. Poleg tega bodo uporabniki uživali v poenoteni uporabniški izkušnji (UX) v celotni liniji Brotherjevih naprav, kar bo poenostavilo potek dela.

Uvedba potrošnega materiala z večjo kapaciteto, ki omogoča tiskanje do 25.000 strani, zmanjšuje potrebo po pogostih posegih v tiskalnik in je dopolnjena s prilagodljivimi možnostmi ravnanja s papirjem za različne poslovne potrebe.

Vse naprave so standardno varne z uporabo troslojne zaščite in vrsto robustnih funkcij, ki jih je mogoče prilagoditi za zaščito podjetij z različnimi željami in potrebami.

Poleg tega so vsi modeli združljivi z rešitvami Brother, poslovni modeli pa se lahko integrirajo z rešitvami tretjih ponudnikov, vključno z vodilnima ponudnikoma v panogi Kofax in YSoft, kar podjetjem omogoča popolno prilagodljivost pri upravljanju dokumentov, varnosti in nadzora.

Nova vsestranska ponudba je na voljo tudi kot del pogodbe o upravljani storitvi tiskanja (MPS), rešitve “At your side” (»Na vaši strani«) za zmanjšano skrbništvo tiskalnika, prihranek pri stroških in večjo produktivnost.

Brother razmišlja trajnostno

Ta profesionalni program podpira obljubo podjetja Brother o politiki “zero waste” (brez odpadkov). Podjetje s svojimi tiskalniki stremi k temu, da ne proizvaja odpadkov ter se zavzema za trajnostno delovanje. Da bi razbremenil vpliv na okolje, skuša Brother odpadke preusmeriti v recikliranje in ponovno uporabo.

Več kot 100 let inovacij je botrovalo temu, da je danes Brother globalni ponudnik poslovnih rešitev. Podjetje, ustanovljeno kot Yasui Sewing Machines Co. na Japonskem leta 1908 in  kasneje preimenovano v Brother, zdaj deluje v več kot 40 državah po vsem svetu. Brother se nenehno prilagaja, da lahko nudi le najboljše na nenehno spreminjajočem se trgu: od upravljanih storitev tiskanja do tiskalnikov, optičnih bralnikov, tiskalnikov nalepk in naprav za označevanje. Izdelki in storitve Brother so zasnovani za povečanje učinkovitosti, povečanje produktivnosti in spodbujanje sodelovanja na delovnem mestu.

Prenovljene naprave, ki jih bo mogoče naročiti od 1. oktobra pri partnerjih Brother Adria.

Večnamenske naprave: MFC-L6910DN

MFC-L6710DW

MFC-L5710DN

DCP-L5510DW

Tiskalniki:

HL-L6410DN

HL-L6210DW

HL-L5210DN

HL-L5210DW

Vsi modeli bodo še v tem mesecu predstavljeni na spletni strani www.brother.si, kjer si boste lahko prebrali vse lastnosti in natančne specifikacije.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji