Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.12.2019 10:38

Akcija za HoT-ove uporabnike

Do konca leta si lahko vsi uporabniki paketov HoT MINI, MAXI in EXTRA po akcijski ceni 9,99 evrov (za 30 dni) vzpostavijo še mobilno WiFi omrežje z vklopom paketa HoT GIGA+ z 200 GB prenosa podatkov.

HoT, HOFER Telekom, stavi na najboljšo ponudbo med ceno in prenosom podatkov. Z obljubo, da nikdar ne bo višal cen paketov je prepričal že več kot 80.000 uporabnikov in še vedno velja za najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja vseh časov. Tokrat je svoje uporabnike razveselil z akcijskim paketom GIGA+ z 200 GB prenosa podatkov. Ob aktivnem paketu HoT MINI, MAXI ali EXTRA, bodo paket po akcijski ceni lahko podaljševali še vse prihodnje leto.

Paket HoT GIGA je namenjen aktivnim uporabnikom, ki prenašajo večje datoteke, kot so na primer video in avdio vsebine.

Podarite WiFi2GO

Ne glede na to, ali vi in vaši prijatelji že uporabljate storitve HoT, lahko mobilno WiFi omrežje vzpostavite tudi s paketom WiFi2GO, ki vključuje zmogljiv modem znamke ZTE, SIM-kartico in HoT GIGA z 200 GB brezplačnega prenosa podatkov za prvih 30 dni. Paket, ki je na voljo v trgovinah HOFER po vsej Sloveniji za 44,99 evrov, je lahko tudi lepo darilo. Modem v paketu omogoča do 12 ur delovanja kot WiFi dostopne točke, v stanju pripravljenosti pa kar do 250 ur oziroma 10 dni. V mobilno WiFi omrežje se lahko poveže več uporabnikov hkrati.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji