Oglasno sporočilo
Objavljeno: 13.9.2021 09:40

30 uspešnih let podjetja ACORD-92 in 20 uspešnih let spletne trgovine PCplus.si

Leta 1991 smo začeli kot skupina zanesenjakov, ki je iz majhnega podjetja, ki je sestavljalo računalnike, v nekaj letih postalo ena največjih distributerskih hiš z računalniško opremo v Sloveniji.

V razmeroma kratkem času smo se razvili iz majhnega podjetja v srednje veliko, s širokim izborom ter paleto različnih storitev, ki jih s svojo ekipo vsakodnevno dopolnjujemo. Širitev poslovanja, lastna blagovna znamka računalnikov, ki so danes eni izmed najbolje prodajanih na slovenskem trgu (najnovejše konfiguracije, poprodajni servis …), ter nenehno izboljševanje kakovosti našega dela so zahtevali vedno več visoko motiviranih sodelavcev. Število zaposlenih smo povečali z začetnih tri do štiri leta 1991 na prek 20 v letu 2021. Sicer smo pretežno prodajno usmerjeno podjetje, vendar izvajamo tudi montažo in servis ter z našimi strokovnimi službami zagotavljamo visoko raven poprodajnih storitev.

Predanost natančno določenim zahtevam je prinesla izjemne rezultate, vredne spoštovanja in pozornosti konkurentov. Že na samem začetku določeni principi poslovanja in misija živijo še danes.

Poslanstvo naše organizacije sta promoviranje timskega dela in inovacij ter prilagajanje naših uslug individualnim potrebam naših partnerjev in kupcev. Osnovni princip našega podjetja je dolgoročno sodelovanje, ki se realizira ob pomoči ljudi in pozitivnega pristopa. Kot eden izmed največjih smo pod pritiskom mnogih podjetij, kar pa nam ne preprečuje, da poslujemo profesionalno in kakovostno. Pritisk je za nas le dodatna motivacija in izziv.

  • 1991 – Ustanovitev podjetja ACORD-92
  • 2001 – Selitev v večje prostore in ustanovitev spletne trgovine PCplus.
  • 2005 – ACORD-92, postane edini partner OEM v Sloveniji za podjetje Microsoft.
  • 2006 – ACORD-92, postane edini distributer v Sloveniji za podjetje NEC Computers International, za področje Slovenije, Bosne in Hercegovine ter Jugoslavije.
  • 2018 – ACORD-92, postane edini distributer v Sloveniji za podjetje Sharkoon.
  • 2019 – ACORD-92, postane edini distributer v Sloveniji za podjetje ViewSonic.
  • 2020 – ACORD-92, postane edini distributer v Sloveniji za podjetja EVGA, Energy Sistem in ProsceniC.

V 30ih letih je ACORD-92 postal distributer še za vrsto drugih blagovnih znamk, kot so Logitech, ASUS, GigaByte, Kingston, TP-LINK, LC-Power, iiyama, Inter-tech …

Podjetje Acord-92, je po 30 letih delovanja eden vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniških komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji. Naš prodajni program vključuje v svetu uveljavljene blagovne znamke, kot so Acer, Kingston, ASUS, APC, GIGABYTE, NEC, Logitech in številne druge … Naša blagovna znamka računalnikov PCplus je v Sloveniji uveljavljeno ime osebnih računalnikov, z računalniki iz lastne proizvodne linije oskrbujemo vse glavne slovenske trgovce z računalniško opremo, smo pa tudi edini partner OEM Microsoft v Sloveniji. Kot distributer našim partnerjem ponujamo širok nabor izdelkov, hitrost in zanesljivost, logistično in tehnično podporo našega strokovnega osebja ter hišni servis računalnikov in najrazličnejše računalniške opreme. Ob tem smo tudi pooblaščeni serviser priznanih blagovnih znamk, kot so NEC, MSI, ASUS (komponente) … Dokaz naših izkušenj in zmogljivosti so številne nagrade in izbori na vladnih razpisih za nakup računalnikov, monitorjev, projektorjev in strežniške opreme.

V prihodnosti želimo povečati zadovoljstvo naših strank in kakovost naše ponudbe. Naš vodilni položaj želimo okrepiti in biti pripravljeni na kakršnekoli spremembe na trgu.

Ne želimo samo obstati v času koncentracije distribucijskih podjetij, ampak ob tem tudi igrati pomembno vlogo na trgu.

www.acord-92.si

www.pcplus.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji