Objavljeno: 29.5.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2018

Pobarvanke

Barvanje je sproščujoča dejavnost, zato ne preseneča bogatost ponudbe digitalnih pobarvank na tržnici Google Play. Čeprav se sprva zdi, da so ti mobilni programski izdelki namenjeni otrokom, je večina spisanih za odrasle. Stresa se rešimo z naslednjimi odličnimi naslovi.

Nekdaj popolnoma brezplačna digitalna pobarvanka Coloring velja tudi danes za odlično izbiro, primerno začetnikom. Zastonjske vsebine resda ni več veliko, a je plačljiva na voljo tudi z ogledom reklam. Uporabniki najbolj hvalijo razločne črte, ki na posameznih motivih omogočajo barvanje brez nepotrebnega prelivanja.

Zahtevnejši oboževalci barvanja bodo najbolj navdušeni nad aplikacijo Pigment - Coloring Book, ki je redna prejemnica najrazličnejših nagrad. Gre za edino pravo digitalno pobarvanko, ki pri barvanju daje občutek resničnih potez s svinčnikom, barvico ali čopičem. Prirejena je tako barvanju s prsti kot delu z digitalnim peresom. Zadeva je sicer plačljiva in nas olajša za devet evrov na mesec, a nam ponudi sedemdnevno pokušanje, da vidimo, kaj dobimo za zahtevani denar.

Colorfly : Coloring Games je še ena izvrstna digitalna pobarvanka, ki se ponaša z najbolj bogato bero brezplačnih motivov za lajšanje stresa z barvanjem. Delo z njo je preprosto, tako da bo navdušila staro in mlado. Edini očitek leti na barvanje manjših vrzeli, ki je zaradi pomanjkanja ustreznega orodja zamudno in netočno.

Najbolj sproščujoče barvanje za odrasle so motivi Mandala - adults colouring book, ki s ponavljanjem vzorcev pomirjajo živce in lajšajo stres. Brezplačna ponudba je razdeljena v tematske sklope, kjer ne manjkajo živali, rastline, fantazija in druge zanimive skupine motivov. Digitalna pobarvanka ima odlično orodje za povečevanje, ki lajša barvanje podrobnosti ter brisanje napak za tri korake nazaj. Napol končane izdelke lahko shranimo za kasnejše barvanje, najboljše pa delimo s svetom.

Sandbox - Color by Number Coloring Pages je digitalna pobarvanka v obliki igre, ki navdušuje otroke po svetu. Potomci so v dno duše hvaležni, ko jih s pomočjo igre uvedemo v čarobni svet barvanja. Začuda jih z aplikacijo Sandbox niti ni treba prepričevati. Program se vrti okoli barvanje motivov retro videza, ki nam s pogledom od blizu razkrijejo, da so sestavljeni iz kvadratkov s številkami. Ko jih napolnimo z ustrezno barvo, nam v

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji