Objavljeno: 28.12.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Januar 2018

Naš izbor na iPhonu

Nimbus Note. Ta zmogljiva aplikacija za zapiske in beležke nam pomaga pri organizaciji, poleg tekstovnih beležk podpira tudi fotografije in video.

Todoist. Ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij za vodenje opravil, omogoča tudi integracijo z več kot šestdesetimi drugimi storitvami in aplikacijami.

Darkr. Odlična fotografska aplikacija, ki nam pričara videz in način dela starih, analognih črno-belih kamer, priročna je tudi za učenje osnov fotografije.

Enlight Quickshot. Ta aplikacija za obdelavo fotografij stremi k enostavnemu in hitremu delu, tudi ob pomoči samodejnih popravkov.

Firefox. Eden najbolj priljubljenih spletnih brskalnikov je že dolgo na voljo tudi za iOS, tudi tu je bil v zadnjem času deležen kar nekaj izboljšav.

Toggl. Ena izmed najbolj priljubljenih storitev za vodenje časa je pred kratkim predstavila povsem prenovljeno aplikacijo za iOS.

eToro. Bitcoin in druge kriptovalute so zadnje čase sila priljubljene, eToro pa nas poveže še v svet trgovanja z delnicami in drugimi vrednostnimi papirji.

CoinCap. Odlična aplikacija za vse, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, v njej spremljamo stanje naših naložb, podpira tudi potisna opozorila ob večjih spremembah.

Stocard. Priročna in preprosta aplikacija, v kateri si lahko shranimo članske kartice najrazličnejših trgovcev in s tem privarčujemo prostor v denarnici.

Cammeo. Aplikacija, ki združuje več ponudnikov taksi storitev, v aplikaciji lahko na zemljevidu tudi preverimo trenutno lokacijo naročenega taksija.

Fandom. Aplikacija spletišča Wikia, prek katere imamo hiter dostop do informacij o naših priljubljenih filmih, serijah, stripih in drugih medijskih vsebinah.

TV Time. Odlična aplikacija za spremljanje dogajanj v zvezi z različnimi televizijskimi serijami, predvsem za pregled, kdaj izidejo posamezni novi deli.

iTunes Remote. Priročna aplikacija za nadzor programa iTunes v našem računalniku, tako Macu kot PCju, tudi ko nismo pri njem.

MixedTones je idealen za vse, ki potrebujejo nekaj mirnih, ambientalnih zvokov za boljše spanje in sprostitev.

Bowmasters. Preprosta igra streljanja med različnimi liki, podpira tudi dvoboje prek spleta, odklepanje različnih likov in orožij.

Ski Jump 18. Igra s preprosto grafiko in izredno nalezljivo smučarsko-skakalno akcijo, v njej lahko odskačemo tudi vso sezono.

Go Plane. Odlična arkadna igra, v kateri se z našim letalom kar najdlje izmikamo raketam, več točk pa dobimo, če pridejo rakete bliže letalu.

Timber West. Hitra arkadna igra, postavljena na Divji zahod, v kateri se moramo ob pomoči različnega orožja spopasti z najrazličnejšimi nepridipravi.

Dunk Hit. Preprosta igra, v kateri moramo z odbijajočo se žogo v določenem času čim večkrat zadeti koš.

Rider. Hitra arkadna igra, v kateri z motorjem divjamo in letimo čez futuristični, neskončni svet, poln najrazličnejših ovir.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji